hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Davutoğlu: Bu katiller cezasını bulacak

    Davutoğlu: Bu katiller cezasını bulacak
    expand

    Pakistan'da resmi temaslarda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu başkent İslamabad'da bir basın toplantısı düzenledi. Davutoğlu basın toplantısında Özgecan cinayetiyle ilgili bir soru üzerine toplumda bir duyarlılık oluştuğunu bunun da çok önemli olduğunu belirterek “Özgecan kızımızın katledilmesi yüreğimizi dağlamıştır. Bu katiller cezasını bulacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Basın toplantısının başında Pakistan'daki temaslarına değinen Başbakan Ahmet Davutoğlu, çok önemli bazı kararlar aldıklarını, görüşmelerde bölgesel konularda fikir alışverişi yapma imkanı bulduklarını ve Türkiye ile Pakistan arasında 11 anlaşma imzalandıklarını söyledi.

    Özgecan'ın anne ve babası ilk kez mezarlıkta

    İç güvenlik paketi görüşmeleriyle ilgili bir soru üzerine Başbakan Davutoğlu, paketin içinde özgürleştirici adımlar olduğunu, bu yasanın Türkiye'nin ihtiyaçlarına hitap eden bir yasa olduğunu söyleyerek hükümete kimsenin ev ödevi veremeyeceğini belirtti. Davutoğlu kamu düzenini savunmanın herkesin menfaatine olduğunu ifade ederek, “Yapıcı teklifleri varsa getirsinler, bozguncu tavır sergileyeceklerse boyun eğmeyiz" diye konuştu.

    Nihat Doğan'a bir darbe de İbrahim Tatlıses'ten geldi

    Çözüm sürecinin kritik bir aşamada olduğunu söyleyen Davutoğlu, hükümetin süreçte bir tereddüt içinde olmadığını vurguladı. Davutoğlu basın toplantısının sonunda Özgecan cinayetiyle ilgili bir soru üzerine toplumda bir duyarlılık oluştuğunu bunun da çok önemli olduğunu belirterek “Özgecan kızımızın katledilmesi yüreğimizi dağlamıştır.. Bu katiller cezasını bulacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TBMM Özgecan Aslan için siyaha büründü

    Özgecan cinayetinin zanlısı cezaevinde dövüldü mü?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow