hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan'ı Kral karşıladı

    Erdoğanı Kral karşıladı
    expand

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ocak ayında hayatını kaybeden Suudi Kralı Abdullah Abdulazizi'nin cenazesinin ardından tekrar Suudi Arabistan'da. Erdoğan bugün yeni Kral Selman ile görüştü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Mekke'de Umre yaptıktan sonra, Medine'ye geçmişti. Erdoğan, bugün öğleden sonra Riyad'a hareket etti.

    Cumhurbaşkanı Edoğan'a eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşlik ediyor.

    Erdoğanı Kral karşıladı

    Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah El Sisi de Suudi Arabistan'da. El Sisi dün Kral Selman ile görüşmüştü.

    Öte yandan Medine'de Emir Prens Faysal Bin Salman tarafından karşılanan Erdoğan'a, burada karşılaştıkları Türkiye vatandaşları yoğun sevgi ve ilgi gösterdiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ayrıca Medine Emiri Prens Faysal Bin Selman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onuruna akşam yemeği verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdoğanı Kral karşıladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ın Başkenti Riyad'da, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz el-Suud tarafından karşılandı.

    Bu sırada Kral Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çeşitli baharatlarla aromalandırılan Arap kahvesi ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman il özel sarayında baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından öğle yemeğinde de bir araya gelecek.

    Erdoğanı Kral karşıladı

    Eşini sevgilisine öldürtmüş

    "Ölüm sebebim zabıtalar..."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow