hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fransız polisinden eş zamanlı operasyon!

    Fransız polisinden eş zamanlı operasyon
    expand

    Fransız polisi Charlie Hebdo saldırısını düzenleyen Kuaşi kardeşlere ve diğer saldırganların bulunduğu süpermarkete operasyon düzenledi. Operasyonlarda en az dört rehine hayatını kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fransa'nın başkenti Paris'in kuzeydoğusundaki Danmartin kasabasında sabah saatlerinden bu yana süren rehine krizini sona erdirmek üzere polis operasyonu başlatıldı. Fransız televizyon kanallarının canlı yayınla aktardığı operasyonda, saldırganların bulunduğu binanın üzerinden muhtemelen bomba atılması sonucu dumanlar yükselirken, binadan silah sesleri duyuldu. BFM televizyon kanalı, Charlie Hebdo dergisine kanlı saldırıyı gerçekleştiren Said ve Şerif Kouachi kardeşlere yönelik düzenlenen operasyonun sona erdiğini duyurdu.

    EŞ ZAMANLI OPERASYON

    Fransa'nın başkenti Paris'te Musevilere ait bir markete düzenlenen saldırının faili polisin düzenlediği operasyonda öldürüldü. Polis kaynaklarının verdiği bilgiye göre, operasyon sonunda rehinelerin çoğu serbest kaldı. Polisle saldırgan Amedi Coulibaly arasındaki çatışma sonrası marketten 4 kez patlama sesi yükseldi. Bir süre yaşanan sessizlik sonrası saldırganın öldürüldüğü, kadın ve çocukların aralarında bulunduğu birçok rehinenin serbest kaldığı belirtildi. Operasyonda iki polis memurunun da yaralandığı bildirildi. Coulibaly'nin yanında kendisine yardım eden bir kişinin daha olduğu ve öldürüldüğü belirtiliyor. Süpermarkette bulunan rehinelerden ise en az dördünün öldürüldüğü bilgisi verildi. Operasyon esnasında süpermarkette 20 rehine bulunduğu ifade edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ"

    Fransa'nın başkenti Paris'in kuzeydoğusundaki Danmartin kasabasında sabah saatlerinden bu yana süren rehine krizini sona erdirmek üzere
    başlatılan polis operasyonu sona erdi. Fransız televizyon kanallarının canlı yayınla aktardığı operasyonun ardından, Charlie Hebdo dergisine kanlı saldırıyı gerçekleştiren Said ve Şerif Kouachi kardeşler ölü ele geçirildi. Saldırganların elinde tuttuğu rehinenin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirildi. Operasyan sırasında bir polis görevlisinin yaralandığı bildirildi.

    İşte operasyon sonrası ilk görüntüler!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow