hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Hayvan Mezarlığı" gerçek oldu

    Hayvan Mezarlığı gerçek oldu
    expand

    ABD'nin Florida eyaleti'nde bir araba tarafından ezilerek öldü sanılan kedi, gömüldükten 5 gün sora evinin önünde yemek beklerken bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ellis Huston'a ait olan kedi bir araba tarafından ezildikten sonra acilen veterinere götürüldü. Veterinerler talihsiz kedinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Huston büyük bir üzüntü içinde kedisini gömdü ve evine döndü. Olaydan beş gün sonra ise Huston'ı önce korkutan sonra da sevindiren bir "mucize" yaşandı. Öldü sanılarak gömülen kedisi "Bart" kapısının önünde onu bekliyordu. Huston, kediyi yetkililere götürerek muayene ettirdi. Beyin sarsıntısı geçirdiği ve çenesinin kırık olduğu ifade edilen Bart'ın sol gözü de işlevini yitirmiş durumda. Yetkililer kedinin gözünün bir daha görmeyeceğini ifade ederken bunun dışında sağlık durumunun hızla iyiye gittiğini belirtiyor. Bart'ın gömüldüğü yerden nasıl çıktığı bilinmese de kedinin tırnaklarıyla toprağı aşındırdığı böylece bir yolunu bulup yüzeye çıktığı ve bir kaç gün saklandıktan sonra evine döndüğü tahmin ediliyor.

    Yaşanan olay ünlü yazar Stephen King'in "Hayvan Mezarlığı" (Pet Sematary) isimli kitabını hatırlattı. Kitapta hayatını kaybeden hayvanlar eski bir Kızılderili mezarlığına gömülüyor ve daha sonra "saldırgan" bir şekilde hayata geri dönüyor.

    Almanya hakkında "yok artık" dedirten 20 gerçek!

    Meteorologlar özür diledi: Hayatı felç ettik

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow