hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    IŞİD liderinin saati alay konusu oldu!

    IŞİD liderinin saati alay konusu oldu
    expand

    IŞİD lideri Abu Bakr al-Baghdadi’nin Musul’daki Büyük Cami’de çekilen video görüntüsünü en ufak ayrıntısına kadar inceleyen İngiliz basını, terör grubunun başının vaaz sırasında taktığı saati haber yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz The Mail gazetesi, "Terörist başı Batı’yı itham ediyor ama James Bond’un da giydiği 3 bin 500 sterlinlik saat takıyor" başlığını attı.

    Vaazda taktığı saatin Rolex, Seconda veya 4 bin sterlinlik Seamaster olduğuna dikkat çeken gazete, Baghdadi’nin tasarımcı saati giyerek yorumculara alay konusu olduğunu belirtti.

    The Daily Telegraph, "Abu Bakr al- Baghdadi gösterişli saati yüzünden gülünç duruma düştü" başlıklı haberinde İslam Devleti liderinin saatiyle kendisini takip edenler arasında tereddüt yarattığını ileri sürdü.

    "Atatürk" KPSS'den gitti!

    Halkın arasına ilk çıkışında pahalı bir saat takan IŞİD liderinin siyah cüppe giymesinin Bağdat’tan hükmeden son Halifelerin hatırasını yaşatmak için olabileceğini yazdı.

    Diğer taraftan Irak hükümeti, Baghdadi’nin bir askeri operasyonda yaralandığı iddiasını sürdürdü ve video filmdeki kişinin IŞİD lideri olmadığını iddia etti.

    Yangında ölümden döndü, tüm dünyaya ilham veriyor!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow