hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İslamcı hackerler yanlış sitesiyi hacklediler

    İslamcı hackerler yanlış sitesiyi hacklediler
    expand

    Radikal İslamcılardan oluşan bir hacker grubu, Avrupa'nın ulaşımını felce uğratmak istedi. Fakat hackerler büyük bir site zannederek yanlışlıkla otobüs ve tren saatlerini gösteren yerel bir internet sitesini hackledi.

    İngiliz Independent gazetesinin haberine göre, İslamcı hackerlar travelwest.info adlı internet sitesinin içindeki west (batı) ifadesini yanlış algılayarak siteyi Avrupa'da etkisi büyük bir internet sitesi olarak algılayarak hackledi.

    Ancak site, İngiltere'nin Bristol kentinde toplu ulaşım saatlerini gösteren yerel internet sitesi olarak hizmet veriyor.

    Seri katilin ötenazi talebi kabul edildi

    Kendilerini "Arap Güvenlik Ekibi" olarak tanımlayan hacker grubu, yeni yılın ilk günü sitenin ana sayfasını karartarak "Darkshadow tarafından hacklendi" ifadelerini yazdı.

    Siteyi Facebook sayfasına da bağlantılayan grup, burada Filipin Havayolları, El Salvador hükümetinin internet siteleri ile daha birçok Rusça siteyi hackledikleri bilgisini verdi.

    İngiltere'nin güney batısındaki şehirlerarası otobüs ve tren saatlerini gösteren Travelwest.info web sitesi ise birkaç gün sonra yeniden hizmet vermeye başladı.

    Oğlunun dişini golf topuyla çekti

    Rıza Sarraf 58 milyon dolarlık uçak aldı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow