Nijerya'da Boko Haram şiddeti

Chibok kentinde Boko Haram militanlarının düzenlediği saldırıda çok sayıda kişinin öldüğünden endişe ediliyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Nijerya'nın kuzeydoğusunda, 200'den fazla kız öğrencinin kaçırıldığı Chibok kentinde, Boko Haram militanları tarafından düzenlenen saldırıda çok sayıda kişinin öldüğünden endişe ediliyor.Askeri bir kaynak, yaptığı açıklamada, dün Boko Haram militanlarının, Borno eyaletinin güneyinde Chibok kentine saldırdığını, saldırının, bölgeden Biu'daki askeri üsse dönen askerlerden öğrenildiğini söyledi.
Görgü tanığı Yohana Braima, saldırıyı doğrularken, militanların etrafa rastgele ateş açtıklarını, çok sayıda kişinin ölmüş olabileceğinden endişe edildiğini belirtti. Boko Haram militanları, 14 Nisan'da Chibok'taki bir okul yurdundan 200'den fazla kız öğrenciyi kaçırmıştı.
Boko Haram hilafet ilan etti
IŞİD ve El Kaide ortak hareket kararı aldı!
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Geri dönüşü yok! Buzulların yüzde 40’ı eriyecek...
İngiltere'den 'savaş' hazırlığı! Starmer “tehditler acil” diyerek duyurdu: Denizaltılar, uçaklar, füzeler…
İstanbul'daki Rusya-Ukrayna görüşmesi... Çırağan'da hangi başlıklarda anlaşmaya varıldı? Liderler zirvesi hazırlığı...
İstanbul'daki Türkiye-Rusya-Ukrayna toplantısı... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Asıl olan sürdürülebilir bir barışın sağlanmasıdır
Musk yalan mı söylüyor? Grok mor göz savunmasına inanmadı