hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Obama'nın kızlarından özür diledi

    Obamanın kızlarından özür diledi
    expand

    ABD Cumhuriyet Partisi Ulusal Komitesi görevlilerinden Elizabeth Lowten, Obama’nın kızları Sasha ve Malia’yı saygısızlıkla ve statülerine uygun olmayan bir şekilde davranmakla suçladığı için özür diledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BBC'nin haberine göre, Facebook sayfasına bununla ilgili bir yazı yayınlayan Elizabeth Lowten, "Değerli Sasha ve Malia, ben sizin zor bir dönem olan yetişkinlik çağında bulunduğunuzu anlıyorum. Ancak, siz devlet başkanının bir parçasısınız, ona uygun bir şekilde hareket etmeye gayret ediniz. Hiç olmazsa oynadığınız role saygılı olun. Bara gitmek için hazırlanmış kişiler gibi değil, saygı uyandıracak şekilde giyininiz. Tabii ki televizyon yayını anında surat asmamanız gerekir" ifadelerine yer verdi.

    Elizabeth'in Obama'nın kızlarının dış görünüşleri ve davranışları ile ilgili yorumları sosyal ağlarda büyük bir eleştiri yağmuruna neden olurken, Cumhuriyet Partisi görevlisi özür dilemek ve yazısını silip kaldırmak zorunda kaldı.

    Twitter kullanıcılarından biri Elizabeth Lowten'e hitaben "Siz birilerine bulunduğu tabakaya göre nasıl davranılması gerektiğini gösterme konumunda değilsiniz" yazısını paylaştı. Elizabeth Lowten, gelen tepkiler sonrasında üslubundan ötürü özür diledi.

    İşte "Komünist" ilçede yaşamak için 20 sebep

    Salih Mirzabeyoğlu'nun hayatı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow