Tayland'da büyük bir patlama meydana geldi: 5 kişi öldü

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta büyük bir patlamanın meydana geldiği bildirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Reuters'ın haberine göre; Bangkok'un merkezinde meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 12 kişi öldü. Patlamanın, her gün binlerce Budist'in ziyaret ettiği Erawan Tapınağı yakınında meydana geldiği ifade edildi.
Channel 9 televizyonuna konuşan Polis şefi Chakthip Chijinda, "ilk bulguların, tapınağın içindeki bir bombanın patlamaya neden olduğunu gösterdiğini" söyledi.
Sosyal medyada patlamanın görüntüleri paylaşıldı ve bölgedeki binaların tahliye edildiği belirtildi.
Olay yerinde bulunan bir Associted Press muhabiri, patlamanın ardından bir ceset ve insan vücudu parçaları gördüğünü bildirdi.
Tapınağın Bangkok'un ticari merkezine giden ana yolun üzerinde bulunduğu ve etrafında üç büyük alışveriş merkezi olduğu belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Afrika ülkesinde 'Z Kuşağı Özgürlük Günü' isyanı! Tansiyon düşmüyor: Ölüler var...
Dünyanın gözü bu noktadaydı! Lahey'de diplomasi trafiği
Kenya'da sokaklar karıştı: 56 yaralı
Trump'tan İran-İsrail ateşkesi yorumu: "Saldırımız barışın yolunu açtı"
'Nükleer tesis' bilmecesinde İran'dan itiraf niteliğinde açıklama