hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trafik kazası yapınca 17 sevgilisi hastaneye koştu!

    Trafik kazası yapınca 17 sevgilisi hastaneye koştu
    expand

    Çin medyasında yer alan habere göre, Yuan soyadlı Çinli'nin geçirdiği trafik kazası, adamın aynı anda birçok kadınla ilişki yaşadığını da ortaya çıkardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    South China Morning Post'un haberine göre, Yuan'ın durumun hakkında bilgi almak isteyen 17 sevgilisi hastaneye gitti. Hunan eyaletinde yaşayan Yuan'ın sevgililerinden birinin, kendisinden çocuğu var.

    Yuan'la bir buçuk yıldır birlikte olduğunu söyleyen Şiao Li adlı bir kadın ise, hastaneden haberi aldığında çok korktuğunu belirtti ancak "Art arda onu görmeye birçok güzel kadın gelmeye başladı. Gözyaşlarım da o zaman kesildi" dedi.

    Şiao Li, diğer sevgililerinin Yuan'a maddi destek verdiğini, biriyle yaklaşık 9 yıldır ilişkisinin olduğunu bildiğini söyledi.

    İnsanda bulunan 10 körelmiş organ

    Kadınlardan biri ise Yuan'la yakın zamanda evlenmeyi planlamış olduklarını belirtti.

    ''Yuan mağduru'' kadınlar, adamın kendilerinden neler saklamış olduğunu ortaya çıkarmak için açtıkları Facebook grubunda, birbirileriyle paylaşımlarda bulunuyor.

    Olay Çin'de sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Yapılan binlerce yorum arasında Yuan'ı eleştirenler olduğu gibi, "aynı anda birçok kadını idare edebildiği" için Yuan'a hayranlık duyanlar da vardı. Bazıları ise, durumu farkedememiş oldukları için kadınları suçladı.

    Polis de 24 Mart'tan bu yana hastanede bulunan Yuan hakkında yolsuzluk şüphesiyle soruşturma başlattı. (BBC Türkçe)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow