hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Babacan ABD'ye gidiyor

    Ali Babacan ABDye gidiyor
    expand

    Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G-20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere ABD'ye gidiyor. Babacan Washington'daki toplantıya başkanlık edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Babacan,15-21 Nisan tarihlerinde ABD'de olacak. G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısının ikincisi, Babacan'ın başkanlığında 16-17 Nisan'da Washington'da gerçekleştirilecek.

    Toplantıda, küresel ekonomi, büyüme çerçevesi, uluslararası finansal mimari, yatırım-altyapı, finansal düzenlemeler ve vergi konuları ayrı oturumlarda ele alınacak. Babacan, toplantılara ilişkin 17 Nisan Cuma günü basın toplantısı düzenleyecek.

    Babacan, ayrıca G20 başkanlığı ve IMF tarafından ortak düzenlenecek "İslami Finans" konulu seminere "Küresel bir Yönetim Mekanizmasına Doğru" isimli Business 20 Konferansına ve "Küresel Ekonominin Karşısındaki Zorluklar ve G20'nin Rolü" isimli Think 20 etkinliğine özel konuşmacı olarak katılacak.

    OECD Genel Sekreteri Angel Gurria ile 16 Nisan Perşembe günü basın toplantısı düzenleyecek olan Babacan, uluslararası kuruluşların başkanları, bakanlar ve merkez bankası başkanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Washington'daki temaslarının ardından New York'a geçecek olan Babacan, BM Ekonomik ve Sosyal Konseyi yüksek düzeyli özel toplantısı ile "Hoşgörü ve Uzlaşının Teşviki" konulu yüksek düzeyli etkinliğe ana konuşmacı olarak katılacak.

    "Ölüm listesi"ndeki isim konuştu

    "Satılık ada"ya 12 yıldır müşteri çıkmadı

    IŞİD dine küfrettiği iddia edilen kişinin kafasını satırla kesti

    Melih Gökçek robotu kaldırıp dinozor dikecek

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow