hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SGK'dan Vahdettin Köşkü açıklaması

    SGKdan Vahdettin Köşkü açıklaması
    expand

    Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, bazı basın yayın organlarında SGK bütçesinden Vahdettin Köşkü'nün tadilatı için kaynak kullanıldığına ilişkin iddiaları ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

    "Bazı basın yayın organlarında kurumumuz hakkında SGK bütçesinden Vahdettin Köşkü'nün tadilatı için kaynak kullanıldığına ilişkin iddialar yer  almıştır.

    SGK kaynaklarından köşkün tadilatı için 172 Milyon TL aktarıldığı hususu tamamen gerçek dışıdır. Kurumumuzun iştirakleri arasında bulunan Taksim Otelcilik A.Ş.'nin Genel Kurulu'nca geçmiş yıllarda olduğu gibi sermaye artışı kararı alınmıştır.

    Şirketin ana hissedarı SGK olmadığı gibi sermaye artış kararında da belirleyici  değildir. Taksim Otelcilik A.Ş ticari bir kuruluş olup, farklı faaliyetler üzerine de  yatırımlarını gerçekleştirmektedir.

    Bu sermaye artışı kararına hissesi oranında sınırlı katılımının dışında, bazı  basın yayın organlarında bahsedildiği şekilde SGK bütçesinden Vahdettin  Köşkü'nün tadilatına yönelik herhangi bir ödeme gerçekleştirilmemiştir."

    Kefir nedir? Nasıl mayalanır? Faydaları nelerdir?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow