hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    iPhone 6 için kullanıcı hatalarına karşı güvence hizmet paketi

    iPhone 6 için kullanıcı hatalarına karşı güvence hizmet paketi
    expand

    Cepkask firması, iPhone 6 serisi için olası olaylara karşı güvence hizmet paketi sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cepkask firmasından yapılan açıklamaya göre, henüz Türkiye'de satışı başlamadan büyük ilgi çeken iPhone 6 kullanıcılarına herhangi düşme ve çarpma durumunda mağduriyet yaşatmak istemeyen Cepkask firması, kullanıcılara garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı güvence hizmet paketi veriyor.

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, akıllı telefonların teknolojinin gelişmesiyle daha çok özellik barındırdığını diğer iPhone serilerine kıyasla daha hassas olmasını baz alarak güvence hizmeti verdiklerini belirtti.

    Gülgeç, "Yıllık 100 TL'den başlayan fiyatlarla kullanıcıların özenerek aldıkları iPhone 6 modellerini 1 yıllık güvence hizmet paketiyle koruyabilirler. Kullanıcılara bu mağduriyetlerden korumak için yaklaşık 10 yıldır bu hizmeti veriyoruz" ifadelerini kullandı.

    Çıktığı günden beri 4 milyonu aşkın sipariş alan iPhone 6'nın Türkiye'de de meraklılarının çok sayıda olduğunu da kaydeden Tayfun Gülgeç, "Kullanıcılar, online olarak www.ekask.com.tr adresinden kolaylıkla güvence hizmet paketi başvurusunda bulunabilirler. Hevesle aldıkları iPhone 6 telefonlarını Cepkask'a emanet edebilirler" değerlendirmesinde bulundu.

    iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın yere düşme testi!

    iPhone 6 ile HTC One M8'in karşılaştırması

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow