hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bankalar Birliği'nden dolandırıcılık uyarısı!..

    Bankalar Birliğinden dolandırıcılık uyarısı..
    expand

    Türkiye Bankalar Birliği'nden dolandırıcılara karşı uyarı geldi. Kendilerini birlik çalışanı olarak tanıtan dolandırıcıların vatandaşlardan kişisel bilgilerini istedikleri belirtilerek, "Bu kişilere kesinlikle itibar etmeyin" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Bankalar Birliği'nden yapılan açıklamada, "Kendilerini Türkiye Bankalar Birliği personeli veya Türkiye Bankalar Birliği ile anlaşmalı kuruluş yetkilisi olarak tanıtan bazı kişilerin telefonla aradıkları banka müşterilerden kişisel bilgilerini talep ettikleri öğrenilmiştir" denildi.

    Açıklamanın devamında, "Türkiye Bankalar Birliği'nin, çalışanları veya anlaşmalı kuruluşlar eliyle bankaların müşterilerinin bankalara ödedikleri ücret, masraf ve komisyonların geri ödenmesine yönelik bir çalışması ve görevi bulunmamaktadır. Kendilerini birlik çalışanı veya birlik ile anlaşmalı kuruluş yetkilisi olarak tanıtan kişilere kesinlikle itibar edilmemeli, bir dolandırıcılık olayına maruz kalınmaması için kişisel bilgiler asla paylaşılmamalı, bu kişiler hakkında ilgili kurumlar nezdinde suç duyurusunda bulunulmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

    Sigarada yeni yasak!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow