hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Özgür Üniversite'de Bahar Dönemi başlıyor

    İstanbul Özgür Üniversitede Bahar Dönemi başlıyor
    expand

    Özgür Üniversite'nin 3 ay sürecek bahar dönemi, 21 Mart Cumartesi günü Fikret Başkaya'nın "Kapitalizmin Krizi, Uygarlık Krizi, Riskler ve İmkânlar" başlıklı semineriyle açılacak. Bu dönem; felsefe, tarih, edebiyat, siyaset, resim, fotoğraf ve sinema gibi seminerlerin yanı sıra güncel gelişmelerin ve resmi tarihin tartışılacağı seminerler ile zenginleşecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Üniversite'de bu dönemde yine çok çeşitli başlıklar ilgi çekici içerikler ile sunulacak. Pazartesi akşamları Aydın Çubukçu "Alman İdeolojisi" başlıklı semineri yer alırken Salı akşamları Ateş Uslu tarafından "On Dokuzuncu Yüzyılda Dünya: Toplumsal Dinamikler ve Siyasal Düşünceler" başlığı altında verilecek seminerleri Çarşamba günleri Alaeddin Şenel "Tarihte Üretim Teknolojisi Ve Savaş Teknolojisi" semineri takip edecek.

    Perşembe akşamları İzzettin Önder'in "Ekonomi Teorisi Ve Felsefesi Üzerine Söyleşi" başlıklı semineri yer alırken Cumartesi günleri Taner Timur, "Tarihi Maddeciliğin Temel Kavramları", Erkut Sezgin tarafından "Heidegger ve Wittgenstein" ve Doğan Şahin tarafından "Psikososyal" seminerleri yer alacak.

    Bahar dönemi boyunca "Resmi Tarih Tartışmaları" başlığıyla yapılacak Cumartesi Seminerleri'nde Doğan Çetinkaya, Erdoğan Aydın, İsmail Beşikçi, Mehmet Polatel, Mete Kaynar, Şükrü aslan gibi isimler sunumlar yapacaklar.

    Sinan Birdal "Güncel Dünya Siyaseti", Doğan Göçmen "Hegel, Klasik Alman Felsefesi Ve Marx/Engels", Levent Safalı' "Akıl var mantık var", Nurşen Bakır "Film Eylemi Atölyesi" gibi seminerler düzenleyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bahar döneminde verilecek diğer seminerler ise şöyle: Gencer Yurtaş/Fotoğraf Atölyesi, Cengiz Gündoğdu,/ Hayat Dersleri/ Haydar Özay / Resim Atölyesi

    Özgür Üniversite'nin faaliyetleri, yayınları ve ders programı hakkında daha fazla ayrıntıyı www.ozguruniversite.org internet sitesinden ya da (0212) 292 77 40 numaralı telefondan edinebilirsiniz.

    Seminer programının detayları için tıklayın...

     İstanbul Özgür Üniversitede Bahar Dönemi başlıyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow