hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakan Şükür: "Darbe dönemine hoş geldiniz"

    Hakan Şükür: Darbe dönemine hoş geldiniz
    expand

    İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen ve yasalaşması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını bekleyen İç Güvenlik Paketi hakkında twitter hesabı üzerinden sert yorumda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Resmi Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, "Adına İç Güvenlik Yasası mı dersiniz, istibdat başlangıcı mı, muhaberat devleti mi bilmem artık bireysel özgürlüğünüzü hükümet elinizden aldı. Meclis'te kabul edilen İç Güvenlik yasası ile polis sizi savcısız, mahkeme kararsız alıp götürebiliyor. Nereye mi? Artık insafına kalmış! Örnek; mahkeme ve savcılık kararı olmadan polis sizi 48 saat gözaltına alıp kimseye haber vermek zorunda değil. Darbe dönemine hoş geldiniz." dedi.

    Cumhurbaşkanı'na da örtülü ödenek getirildi

    "Cumhurbaşkanına örtülü ödenek veren yasayı da Meclis'ten geçirdiler"

    Şükür, takipçilerini, "Allah kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil doğruyu inkar edecek kadar da nankör yapmasın. Gece yarısı sadece iç güvenlik paketini değil, Cumhurbaşkanına örtülü ödenek veren yasayı da Meclis'ten geçirdiler. Dikkat: Güvenlik ve para." tweetlerini de paylaştı.





    "Abdullah Gül yeni parti kuruyor"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow