hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Işılak'tan "yalaka" eleştirilerine yanıt: "İtlik yapmasınlar"

    Işılaktan yalaka eleştirilerine yanıt: İtlik yapmasınlar
    expand

    Erdoğan için yazdığı "Dombra" şarkısıyla gündeme gelen ve Başbakanı öven açıklamaları nedeniyle eleştirilere maruz kalan Uğur Işılak'ın, bu eleştirilere yanıtı çok sert oldu. Işılak, "Menfaati için birinin yanında durana yalaka deneceğini", kendisinin "gönül adamı, nefer" olduğunu ileri sürerek, "İnsan gibi eleştirsin, itlik yapmasınlar" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Ben rızkın Allah'tan olduğuna inanıyorum" diyen Işılak, "Rızkın Allah'tan olduğuna hala iman etmemiş olan adamlar benim hakkımda böyle değerlendirmeler yapıyor, problem onların" şeklinde konuştu.

    "Köpekleşen o kadar insan var ki..."

    Işılak, "Yalaka kime denir? Menfaati için bir adamın yanında durana denir. Davası için bir adamın yanında duran adama gönül adamı denir, diğer bir tabirle nefer denir. O yalaka ifadelerini ben sahiplerine iade ediyorum. Onlar kimin yalakası olarak konuşuyor bilmiyorum ama... Bir büyüğümüzün sözü var diyor ki, 'Havlamayı göze almıyorsan köpekle münakaşayı bırak.' Ben onun için havlamayı göze alan bir adam değilim, köpeklerle münakaşa etmeyeceğim. Ama o kadar köpekleşen insan var ki..." ifadelerini kullandı.

    "İtlik ve köpeklik yapmasınlar"

    Eleştirilere açık bir insan olduğunu ifade eden Uğur Işılak, "Ama insan olsun. At atlığıyla, it itliğiyle, insan insanlığıyla bilinir. İnsansa insan gibi eleştirsin, itlik yapmasın. Biraz sert konuşuyorum ama şu son iki üç günden beri yapılanları, söylenenleri, ortalıkta dönen lafları hazmedemediğim için söylüyorum. Çünkü ben onların o ifadeleri kullanırken mezhebinin ne kadar geniş olduğunu görüyorum ama ben o kadar geniş mezhepli değilim. Hayatında Allah için bir insanı sevmekten nasip alamamış zavallılar, ona buna yalaka diyerek köpeklik yapmaktan öteye gidemez" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Melih Gökçek'e kötü haber: ANKAPARK'a Danıştay'dan durdurma 

    Gazze'de doktorlar ameliyatları koridorlarda yapıyor!

    Leonardo DiCaprio Türk kası yaptı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow