hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekirdağ Valisi Yerlikaya'dan eleştirilere yanıt

    Tekirdağ Valisi Yerlikayadan eleştirilere yanıt
    expand

    Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, katıldığı iftar yemeğinde kola boykutuna katıldığı yönündeki iddialara resmi twitter hesabından yanıt verirken, "Medya ve sosyal medya dev bir deniz. Yakıştırmanın, dalganın müşterisi çok" diye yazdı. Yerlikaya, #BoykotuUnutmayın etiketiyle paylaştığı açıklamasında gazlı içecek içmediğini de söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte katıldığı Alile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü iftarında kola boykotuna katılarak aynı firmanın bir başka meşrubatını içtiği yönünde sosyal medyaya yansıyan haberler üzerine resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Vali Yerlikaya, paylaşımlarına #BoykotuUnutmayın etiketi de ekledi.

    Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Coca-Cola'yı 'Fanta' içerek protesto etti

    Vali Yerlikaya, dün katıldığı iftarda çekilen fotoğrafı ile ilgili konuşanlar olduğunu ve 'Birkaç kelam' da kendisinin söyleyeceğini belirterek, şunları yazdı:

    "Gazlı içecek içmem"
    "Misafir ev sahibinin kölesidir' derler. İftarda misafirdim. İçmek bir yana masada hangi içecek olduğunu fark etmedim bile. Yeme-İçme konusunda dikkatliyimdir. Yaygın markaları ve sahiplerini üç aşağı beş yukarı bilirim. Gazlı içecek içmem. Ağır kuyruk acısıyla muzdarip bir arkadaş, masanın fotoğrafını çekmiş. Yakıştırmadaki maharetini konuşturmuş. Yakıştırma ise, tek bir kaynakta var. Kendisinin bile inanmayacağı yakıştırmayı, nasıl olsa inananlar çıkar diye sağa sola servis etmiş. Gerçekten de inananlar çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Zaytung'un diline düştük"
    Bazı medya kuruluşları haber yaptı. Zaytung'un diline düştük. Az kalsın TT oluyorduk. Yakıştırmacıya teşekkürler. Kolayı boykot edenlerin, bunun yan ürünlerini de boykot etmesi gerektiğini de hatırlattı. Medya ve sosyal medya dev bir deniz. Yakıştırmanın, dalganın müşterisi çok. Sağolsunlar onlar da boykota hizmet ettiler. Haddi aşanlar bir tarafa, mesele hakkında konuşan herkese teşekkür ediyorum. Tekirdağ'dan herkese selam, bol muhabbet."

     

    Arınç: "İsrail ile ticaret devam ediyor" 

    Filistinli anne, vurulan oğlunu kurtarmak için çatışma alanına girdi 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow