hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İki yazar kanseri yendikleri mücadelelerini anlattı

    İki yazar kanseri yendikleri mücadelelerini anlattı
    expand

    Tiziano Terzani, "Atlı Karıncada Bir Tur Daha" kitabıyla, Catherine Preljocaj ise "Portakal İçin Mutluluk Kayısı Olmak Değildir" kitaplarıyla kansere karşı verdikleri mücadeleyi ve alternatif tıp ile iyileşmelerini anlatıyor. Yazarların kanseri yendikleri mücadelelerini anlatan iki kitap Pan Yayıncılık'tan çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zor günlerin yaşandığı günümüzde, savaşların, acıların ve ölümlerin her an yanıbaşımızda kol gezmesinden belki biraz uzaklaşmak ve bu umutsuzluğu yenmek için yeniden okunması gereken kitaplara baktık... Tiziano Terzani’nin Atlı Karıncada Bir Tur Daha ve Catherine Preljocaj’ın Portakal İçin Mutluluk Kayısı Olmak Değildir kitapları kendi içsel yolculuğunuzu ve umudunuzu yeniden tazeliyor... Her iki kitap da kanserde "alternatif tıp" ve yazarların yolculuğu mutlulukla sonuçlanıyor.

    Her iki kitapta yazarlar hikayesini anlatıyor. İkisi de kanser ve alternatif tıbbın peşine düşüyor ve iyileşiyorlar. Onlar ve okurlar için bir umut yolculuğu...

    Pan Yayıncılık'tan bir ilk

    Bir kadının mücadelesi: Portakal İçin Mutluluk Kayısı Olmak Değildir

    Bir kurtuluşun öyküsü olan Portakal İçin Mutluluk Kayısı Olmak Değildir, Fransız bir Arnavut Kadını Catherine Preljocaj’ın hayatına dokunuyor. Preljocaj, kendi hayat hikayesinden yola çıktığı kitabında, baskıcı bir ailede yetişmesiyle, kendi içine kapalı dünyasında; bir yanda anne-babasına karşı açtığı savaş, diğer yanda da Arnavutların katı namus yasalarına karşı verdiği direnç.. Bir kadın olarak tek başına girdiği bu mücadele de mide kanserine yakalanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki yazar kanseri yendikleri mücadelelerini anlattı

    Son değil başlangıç diyen gazeteciden: Atlı Karıncada Bir Tur Daha

    Her şey normal giderken ve iyi bir işiniz varken birden kanser olduğunuzu öğreniyorsunuz... Dünyayı haber peşinde defalarca turlamış olan ünlü İtalyan gazeteci Tiziano Terzani de kanser olduğunu öğrendiğinde ne yapması gerektiğini uzun uzun düşünüyor. Bilimsel tıpla, alternatif tıp arasında kalan yazar, tüm bu süreçlerini “Atlıkarıncada Bir Tur Daha” kitabında anlatıyor. Pan Yayınlarının seçkileri arasında yer alan kitapta yazarın hastalığı son değil, başlangıç oluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow