hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hadise Prenses oldu, işte Prenses Hadise

    Hadise Prenses oldu, işte Prenses Hadise
    expand

    Hadise'nin Pasaj Müzik etiketiyle çıkarttığı "Prenses" video klibi ile ilk kez ve sadece netd Müzik'te.. İzlemek için tıklayınız... Hadise, “Tavsiye” albümünün ikinci klibini “Prenses” şarkısına çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yönetmen koltuğuna aileden bir ismi ablası Hülya Açıkgöz’ü oturtan #Hadise, son klibinde prenses olarak kamera karşısına geçti. Giydiği seksi prenses kostümüyle magazin muhabirlerinin karşısına geçen Hadise, objektiflere birbirinden çekici pozlar verdi. Hadise’ye çektiği klipte prenses kostümlü 9 kız çocuğu eşlik etti. Hadise klip çekimi sırasında yaptığı açıklamada dokuz kız çocuğum olsun istiyorum şeklinde konuşmuştu.

    Hülya Açıkgöz yönetmenliğinde çekilen klipte Hadise, #prenses olarak kamera karşısına geçti. Klipte Hadise?ye prenses kostümlü 9 tane kız çocuğu eşlik etti.

    Hadise, "Prenses şarkımızın kadınları çok güçlü gösteren sözleri var. Prensesler gibiydim ben baba evinde diyoruz çünkü bütün kızlar baba evinde prensestir ve evlendikten sonrada eşlerimizden bunu bekliyoruz. Beyaz atlı prens eksik, bu klipte onu görmeyeceğiz." dedi.

    Klip çekimi sırasında çocukların yanından biran olsun ayrılmayan Hadise, "Bu kadar çok çocuk eğlenceli. Biz de 4 kardeşiz. Ben de 9 tane kızım olsun isterim. Zaten çocuklarla ilişkim çok iyi. Ben de bir gün anne olmak istiyorum.?"dedi.

    İŞTE HADİSE'NİN PRENSES KLİBİ İZLEYİN..

    Hadise'yi süper minisi zorladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hadise'ye sürpriz doğum günü partisi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow