hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Harvard'ın prestijli ödülü Amy Poehler ile Chris Pratt'e

    Harvardın prestijli ödülü Amy Poehler ile Chris Pratte
    expand

    Harvard Üniversitesi'nin yıl boyunca sinema sanatına ve sektörüne en önemli katkıda bulunan isimlere verdiği "Hasty Pudding Tiyatro Ödülü"ne, bu yıl kadınlar dalında Amerikalı ünlü oyuncu ve komedyen Amy Poehler, erkekler dalında da "Galaksinin Koruyucuları" filminin yıldızı Chris Pratt layık görüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Massachusetts eyaletinin başkenti Boston ile Cambridge'de bulunan üniversitenin Hasty Pudding Tiyatrosu tarafından yılın kadını seçilen Amy Poehler, Cambridge'de düzenlenen bir yürüyüş ve törenin ardından ödülünü aldı.

    Chriss Pratt'in de 6 Şubat'ta düzenlenecek törende ödülünü alacağı belirtildi.

    Her yıl bir aktör ya da aktriste verilen ve puding kabı şeklindeki tasarımıyla da dikkat çeken ödülü geçen y Helen Mirren ve Neil Patrick Harris'e verilmişti.

    Harvard'ın prestijli ödülü kazananlar arasında Reneee Zellweger, James Franco, Justin Timberlake, Anne Hathaway, Catherine Zeta Jones, Tim Robbins, Scarlet Johansson, Halle Berry, Sarah Jessica Parker, Richard Gere, Catherine Hepburn, Susan Sarandon, Julia Roberts, Anthony Hopkins, Robert De Niro ve Harrison Ford gibi ünlü adlar bulunuyor.

    Fitch'ten flaş Türkiye açıklaması

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow