hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tiyatroda "o..pu" rolüne yasak geldi iddiası

    Tiyatroda o..pu rolüne yasak geldi iddiası
    expand

    İstanbul Şehir Tiyatroları'nın "Cibali Karakolu" oyununda yer alan "o...pu" rolüne yasak getirildiği ve bu rolü oynayan oyuncunun sahnelerinin kaldırıldığı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BirGün gazetesinin haberine göre, iddiayı tiyatrocu Nedim Saban Twitter hesabından duyurdu. Saban, "Ve... tiyatroda orospu rolü oynamak yasak! Şehir Tiyatrosu Cibali Karakolu'nda bu rolü oynayan oyuncunun sahnelerini kaldırıp,oyuncuyu atmış" diye yazdı.

     

    Demirtaş: "HDP, Başbakandan bir şey talep etmiyor artık"

    Refik Kordağ ile Muammer Karaca tarafından bir Fransız komedisi olan "Nuits de Noces"den (Bir Düğün Gecesi) uyarlanan oyun ilk kez 1955 yılında Karaca Tiyatrosu'nda sahnelenmişti.

    Erdoğan: "Dönemin Başbakanı' diyenler dönemin haşhaşi örgütü oldu"

    Nedret Denizhan’ın yorumuyla seyircisiyle buluşan oyunun kadrosunu ise Zihni Göktay, Berrin Koper, Tarık Şerbetçioğlu, Derya Kurtuluş, Zihni Göktay, Cem Uras, Müge Çiçek, Eylül Soğukçay, Şehnaz Bölen Taftalı, Hülya Arslan, Doğan Altınel, Murat Bavli, Naci Taşdöğen, Cem Karakaya, Tuğçe Açıkgöz, Betül Kızılok Bavli, Deniz Yeşil Mavi, İbrahim Ulutaş, Seza Güneş, Ertan Kılıç, Hüseyin Kefeli ve Begüm Yazıcıoğlu yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ve peşmerge Sincar'ı IŞİD'den geri aldı!

    Hatip Dicle'den "çözüm sürecinin şeffaflığı" açıklaması

    Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu'nu köşeye sıkıştırdı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow