hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Oscar'lı Türk-Kürt barışı tweeti!

    Oscarlı Türk-Kürt barışı tweeti
    expand

    Patricia Arquette'nin En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ını alması ile geçen yıl atılan bir tweet tekrar gündeme geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Radikal'de yer alan habere göre, 87. Oscar Ödülleri'nde Boyhood'daki rolüyle "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü alan sinema oyuncusu Patricia Arquette, bu başarısının ardından 2013 yılında Türkiye'de çektirdiği bir fotoğraf ve attığı tweet'le de yeniden gündeme geldi.

    32. İstanbul Film Festivali'nin konuğu olarak İstanbul'a gelen sanatçı sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinde hesabından Sırrı Süreyya Önder ile birlikte göründüğü bir fotoğrafı paylaşmıştı.

    Arquette fotoğraf ile birlikte, "Türkler ve Kürter arasında 40 yılı aşkın süredir devam eden savaştan sonra geçen hafta başlayan barış sürecinde kilit rol oynayan Sırrı Süreyya Önder ile birarada olmaktan minnettarım" mesajını yazmıştı.

    Ünlü sanatçı, Emek Sineması'nın yıkılmasına karşı mücadele eden "Emek Bizim" platformuna da destek vermiş ve #Emekbizim hashtagi ile yazdığı mesajında, "İstanbul, Cumhuriyet kurulduğundan beri ayakta olan en eski sinemasını alışveriş merkezi inşaa edilecek bahanesi ile kaybetmek üzere" yazmıştı.

    Oscar ödülleri sahiplerini buldu

    Neil Patrick Harris'dan iç çamaşırlı gönderme!

    Sean Penn'den "ırkçı" şaka!

    Onlar da Oscar aldı ama onların ki legodan!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow