hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ahmet Tatlıses: Babam yoğun bakımda!

    Ahmet Tatlıses: Babam yoğun bakımda
    expand

    ABD’de ameliyat olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğu haberlerine oğlu Ahmet Tatlıses tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arabesk müziğin imparatoru İbrahim Tatlıses, suikast sonrası geçirdiği operasyonlarına dün ABD’de bir yenisini daha ekledi. Miami’deki ameliyatın ardından açıklama yapan menejeri, ameliyatın oldukça iyi geçtiğini yazmıştı. Ancak Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses bu açıklamaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Babasının yoğun bakımda olduğunu yazan oğul Tatlıses şunları kaydetti:

    “Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses ise son dönemde babasıyla ilgili yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Tatlıses, Instagram’dan şu mesajı paylaştı:

     

     

    Bunu yazıp yazmama hususunda çok düşündüm!!! Amma velakin Ben O Babanın Oğluysam ; Sabrımın ve Sükunetiminde bir Sınırı var!!! BABAM şu an yoğun bakımdayken ; Hâlen bir yaşam savaşı verirken 'ki bu bir Beyin Ameliyatıdır ve giderkende ameliyata girmeden öncede benden ve herkesden Helallik alma ihtiyacını hissedecek kadar Ciddi'dir... Çıkıp Gülücüklü ÇOK ŞÜKÜR BAŞARILI GEÇTİLER'e... Kendi adının yarınki olası İbrahim TATLISES haberlerinde KAYNAK gösterilme ihtimalini gözetici BASIN AÇIKLAMA demeçlerine... Ve BEN PATRONLARIYSAM benden mütabakatsız ucuz SOSYAL MEDYA haberlerine... REST ÇEKERİM!!! BABAM YOĞUN BAKIMDA'dır!!! Ve 3 Yıldır yakınlarımın bildiği gibi bir rahatsızlık yaşayan ben AHMET herkesin yerini bilirim! Herkeste Yordamını bilecek!!! Ömrümü ona Can Yeleği eden ben yanında değilim buna DOKTORUM müsade etmedi... Ama BABAM DUALARIMDA ve KALBİMDEDİR! Mevzuu bahis kişilere İBRAHİM TATLISES ismi üzerinden PRİMİ,REKLAMI bırakmalarını söylüyorum! BABAM Sevenlerinin KALBİNDEDİR! Ve bu onu en mutlu eden yerdir! Bu böyleydi böylede KALACAK. Saçma sapan ve yapmacık sevinç nâraları atanlar ; DUA KAPILARINI KAPATIRKEN YALNIŞ YAPTIKLARININ FARKINDA DEĞİLLER...! Elif Ada ve daha 5 Yaşında ellerini Rabbine açıp DEDE diyen Oğlum kadar PAK olsun önce Kalpleriniz, sonra Babamın adını anabilirsiniz! Biz neler yaşıyoruz! Birileri neyin peşinde... 4 Yıldır YIKILMADIK EĞİLMEDİK...! Ama incindikmi...? HEMDE ÇOK! Öldürmeyen KURŞUN güç verir direnç verir! Hiç kimse ve hiç birşey BABAM'dan değerli değildir...! DUALARINIZI EKSİK ETMEYİNİZ.

    Ahmet Tatlıses (@ahmettatlises) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow