hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Harika Avcı: ''O bu ülkenin babası bana da yardım etsin''

    Harika Avcı: O bu ülkenin babası bana da yardım etsin
    expand

    Eşi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelen Harika Avcı “İbrahim'in sapkınlıkları ve madde bağımlısı olduğunu öğrenmem beni hayata küstürdü. Uzun bir süre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'a ulaşmaya çalıştım. Zor durumdaydım ve ondan yardım istedim” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Madde bağımlısı" dediği eşinin iki ay evine yaklaşmasını yasaklatan ve boşanma davası açan Harika Avcı, "Abim, avukatım da beni dolandırdı. Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen" dedi.
     
    Eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, eve uyuşturucu getirdiğini ve eşini polise ihbar ettiğini anlatan Avcı, Millet'ten Başak Çokan’a konuştu. Avcı'nın röportajından dikkat çekici bölümler şöyle:
     
    * Öz abimin bana yaptığı adi oyunları herkes biliyor. Mallarımı ele geçirmek için akli dengemin yerinde olmadığını iddia etti ve bana veraset davası açtı. Söyler misin abim dediğim insandan bu tarz bir şeye maruz kalmış biri sokaktaki diğer insanlara nasıl güvenir, nasıl inanır?
     
    Avukatım Türkan Kara tarafından da dolandırıldım. O da benim bu durumumdan faydalanıp Bodrum’daki yazlığımı veİstanbul dışında sahip olduğum evlerimi satmış. İki tane üst üste yaşadığım acı kazıktan sonra bir de üstüne evlendiğim insan İbrahim'in sapkınlıkları ve madde bağımlısı olduğunu öğrenmem beni hayata küstürdü. Uzun bir süre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'a ulaşmaya çalıştım. Zor durumdaydım ve ondan yardım istedim.
     
    * Tek isteğim beni dolandıran avukatın benden aldığı malların bana iade edilmesi. Bunun için Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen.
     
    Harika Avcı'ya şok sözler: Madde bağımlısı, şizofren..
     
    * Tek istediğim bu korkunç insandan kurtulmak. Ondan nefret ediyorum. En güzel yıllarım acı içinde geçti. Bitsin artık çektiklerim. Uzak dursun hayatımdan. İşime gücüme bakmak istiyorum. Küllerimden doğmak istiyorum tekrar. İbrahim beni eve kapattı ve kimseyle görüştürmedi. Sürekli beni oyaladı. Kendisini pislikten arındıramadı, düzelir diye bekledim. Yürüyüşe gidiyordum örneğin. “Kiminle görüşüyorsun, kim sana bakıyor?” diyordu. Paranoyak oldu iyice ve beni eve tıkadı.
     
    * Evde çalışan Azeri bir kadınım vardı. İbrahim’in bana yaptığı tüm eziyetleri, işkenceleri ve kafama silah dayayarak beni nasıl dövdüğünü bilen tek kadındı; ne yapıp edip sınır dışı olmasını sağladılar. İbrahim her ne kadar uzaklaştırma cezası alsa da burası Türkiye ! Sokakta binlerce kadın şiddet yüzünden ölüyor. Ben de yalnız kalmamak için eve yeni yardımcılar alıyorum. İbrahim’den korkmuyorum ama çevremdeki herkes korkuyor. Evimin alt katında uyuşturucu kullanıyordu. Gözü dönüyordu. Bana saldırıyordu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow