hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Kusura bakmayın kızlar! Clooney nişanlandı"

    Kusura bakmayın kızlar Clooney nişanlandı
    expand

    İngiliz tabloid gazeteleri George Clooney'nin (52) bir İngiliz avukat ile nişanlanması haberine geniş yer verirken; Daily Mail, manşetten "Kusura bakmayın kızlar, Clooney sonunda nişanlandı-bir İngiliz'le" başlığını atarak ünlü Hollywood yıldızının peşinde olan kızlara artık hayal kurmamalarını önerdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte George Clooney'nin nişanlısı Amal Alamuddin'in 10 çarpıcı özelliği

    Arkadaşlarının evleneceğine dair bahse girdiklerini yazan The Sun, "Clooney'nin İngiliz gelini" başlıklı haberinde, Londra'nın en seksi İngiliz avukatının film yıldızıyla evlenmeye hazır olduğuna dikkat çekti.
    Hollywood'un en gözde bekarının Lübnan doğumlu Amal Alamuddin (36) ile nişanlanarak herkesi şoke ettiğini yazan The Sun, hiç evlenmeyeceğine dair 80 bin sterin bahse giren George Clooney'nin bu parayı ödeme durumuyla karşı karşıya geldiğine temas etti.

    Clooney ile Michelle Pfeiffer'in (55) 50 bin, Nicole Kidman'ın (46) 20 bin, Sandra Bullock'un (49) 10 bin sterlin bahse girdiği, ünlü aktörün girdiği bahisleri sürekli ikiye katladığı kaydedildi.

    Sun'ın haberinde, Oxford ve New York'ta okuyan İngiliz avukatın, BM için çalıştığı ve Londra'daki en seksi avukat seçildiği vurgulandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow