hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nihat Doğan Derya Büyükuncu'yu samimiyetsizlikle suçladı

    Nihat Doğan Derya Büyükuncuyu samimiyetsizlikle suçladı
    expand

    Nihat Doğan, Survivor'da olduğu dönemde yarışmayı kazanan Derya Büyükuncu'nun ödül parasını bağışlamamasını eleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2011 yılında düzenlenen 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler' yarışmasında türkücü Nihat Doğan'a karşı birinciliği elde eden ve 500 bin TL'lik para ödülü kazanan milli yüzücü Derya Büyükuncu, yarışmanın finalinde kazandığı paranın yarısını işitme engelli çocuklar yararına çalışan bir vakfa bağışlayacağını söylemişti.

    Derya Büyükuncu söz verdiği bağışı yaptı

    Ahmet Hakan: Galiba evde kaldım

    Sözünü tutmamakla suçlanan Büyükuncu'ya bir eleştiri'de türkücü Nihat Doğan'dan geldi.
    Show TV'de Okan Bayülgeni'n sunduğu Makina Kafa'ya konuk olan Nihat Doğan, Derya Büyükuncu'yu samimiyetsizlikle suçladı, medyanın da bu konuda yeterince duyarlı olmadığı eleştirisinde bulundu.

    "Ben yapsam medya beni asardı"

    "Yarışmayı bile siyasallaştırdılar: Nihat Doğan halk çocuğu, Anadolu çocuğu, diğerleri Beyaz Türk, elitist falan.. Acun abiye dedimki 'Gel 500 milyarı bağışlayalım, yarısını engellilere verelim, yarısıyla yüzme okulu yaptıralım. Derya abi de o okulun başında hocalık yapsın' dedim.

    Medya benim o söylemimi “Tatlı su kurnazlığı yaptı, yarışmayı kazanmak için' dedi. Halbuki 'Okul yapılacaksa en iyi ben yaparım' demesine rağmen Derya, 7 aydır hala harekete geçmedi. Beni o zaman aşağılamaya çalışan medya, bugün dik durmuyor. Ben o parayı bağışlamasam beni Taksim'de idam ederlerdi.."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nihat Doğan olimpiyatlarla ilgili yaptığı açıklamayı da hatırlatarak, "Bana diyorlar ne diyorsun.. Ben söyleyeceğimi final günü söyledim. benim annem Olimpiyatlar'a gider bu adam gidemez dedim.. Demiştim ki şampiyonlar unutulur ama, kahramanlar unutulmaz. Kahraman bizdik. Biz unutulmadık hala, o arkadaş sokağa çıkamıyor" diye konuştu.

    Nihat Doğan bu açıklamalarının ardından kısa zamanda Twitter'da trend oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow