Oğlum kendi dinini kendi seçecek

İki yıl önce Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey’le nikah masasına oturan ve eylül ayında anne olan Hande Ataizi, çocuğun diniyle ilgili spekülasyonlara son noktayı koydu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Oğlu Aslan Leon’un sünnet olmasından sonra ortaya atılan “Müslüman mı olacak, Hıristiyan mı?” sorularına tepki gösteren Ataizi, “Oğlum dinini kendi seçecek. Biz geleneklerine bağlı bir aileyiz. 40’ında Mevlit de okuttuk, adını kulağına da okuduk, sünnet de yaptırdık. Ama ben Müslümanım, babası değil, o yüzden oğlumuz istediğini seçme hakkına sahip.
Bu kararı ona bırakacağız. Hangi dine yakın hissederse onu seçer. Ayrıca benim için önemli olan hangi dini seçeceği değil, Allah inancı taşıyan hayırlı bir evlat olması” dedi.
‘‘Gel ya da git’’ dedi liste başı oldu
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'ndan Yunanistan çıkarması! Bikinili pozlarına beğeni yağdı: 'BU NE GÜZELLİK!'
Pelin Akil'e 'kene' şoku! Hastanelik oldu! Kolundan çıkarmaya çalışırken içeride parça kaldı
Kavak Yelleri'nin Ayşe'siydi! Elvin Levinler'i sinirlendiren soru! 'Bunlar çok hassas konular'
Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ayrıldı mı? ÜNLÜ ÇİFTTEN ŞOKE EDEN KARAR!
DNA'sında yüzde 11 Türk geni çıkmıştı! Halsey, İstanbul'a geliyor! 'Kulis isteği' iddialarına bakın nasıl yanıt verdi!