hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fiorino Yeni Özellikleriyle Satışa Sunuldu

    Fiorino Yeni Özellikleriyle Satışa Sunuldu
    expand

    Fiat Fiorino 2015 model yılı yenilikleriyle birlikte satışa sunuldu. 2015 model yılı yenilikleriyle daha fazla teknoloji sunan Fiorino, 1.3 litre 95 HP’lik dizel motoruyla sınıfındaki tek dizel otomatik seçeneğe sahip.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fiat Fiorino 2015 model yılı yenilikleriyle birlikte Fiat bayilerindeki yerini aldı. 2015 model yılı yenilikleriyle daha teknolojik bir yapıya kavuşan Fiat Fiorino, 1.3 litre 95 HP’lik dizel motoruyla sınıfındaki tek dizel otomatik seçeneğiyle dikkat çekiyor.

    2015 model yılı yenilikleriyle daha üstün teknik özelliklere kavuşan, Cargo, Combimix ve Combi gövde tiplerine sahip Fiat Fiorino, kompakt görünümünün altında sunduğu 2,8 m3’e varan yük hacmine sahip. 2015 model Fiat Fiorino’ya Pop, Safeline, Emotion ve Premio gibi farklı ve otomobil konforu sunan zengin donanım paketleriyle, 39 bin 470 bin TL’den başlayan kampanyalı peşin fiyatla sahip olunabiliyor. Mart ayı boyunca Fiat Fiorino satın almak isteyen tüketicilere ayrıca Fiat Finans kanalıyla “Yüzde 0 faizli 24 bin TL 24 Ay Vadeli” kredi kullanma imkânı içeren avantajlar sunuluyor.

    2015 model yılıyla birlikte Fiorino ürün gamı yeni Premio versiyonuyla zenginleşti.  Fiorino’nun en önemli yeniliklerinin başında 5” dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, bluetooth telefon bağlantısı ve entegre navigasyon geliyor. Yeni Fiorino Premio tüm bu teknolojik özellikleri, yeni koltuk döşemeleri, ön ve arka tampon korumaları, yeni 16’’ alaşım jantlarının yanı sıra standart olarak sunduğu elektronik stabilite programı (ESP), yokuş kalkış desteği ve çekiş kontrol sistemi (ASR) ile de öne çıkıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fiorino Premio'nun dışı gibi iç mekan tasarımı da makyajlandı. İç mekanda parlak siyah görünümüyle “Piano Black” öğeler barındıran 16” alaşım jantlar ve vites üzeri kırmızı dikiş döşemelerle sunulan Fiat Fiorino, yan koruma çıtalarından kapı kollarına, tavan raylarından dikiz aynalarına kadar elden geçirilmiş. 2015 model Fiat Fiorino’nun, 1.3 litre 95 HP’lik dizel motoru fabrika verilerine göre ortalama 4,3 lt/100 km yakıt tüketim değeri sunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow