hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trafic yeni yüzüyle Türkiye'de

    Trafic yeni yüzüyle Türkiyede
    expand

    Renault, hafif ticari sınıftaki temsilcisi Trafic modelini yenileyerek, Türkiye'de satışa sundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir önceki modele göre 21 cm daha uzun ve 6 metreküp daha fazla yükleme hacmiyle dikkat çeken Yeni Trafic, 1,6115 HP ve 1,6 140 HP (Çift Turbo) olmak üzere iki adet turbo dizel motor ile yola çıkıyor.

    Yeni Trafic kabininde, toplam 90 litre hacminde, 14 farklı saklama gözü bulunuyor. Kabin içi multimedya, Yeni Trafic’te bir diğer önemli unsur olarak öne çıkıyor: CD-Mp3 çalar, USB portu, Bluetooth bağlantısı standart olarak sunuluyor. Bunların dışında, MediaNAV ve R & GO sistemlerine opsiyonel olarak sahip olunabiliyor.

    Standart donanımda elektronik fren gücü dağıtıcılı ve acil fren yardımlı ABS sistemi, yeni nesil ESP sistemi, Adaptif Yük Kontrolü, Devrilme Önleyici, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yol Tutuş Desteği (Extended Grip), Römork Savrulma Önleyici gibi birçok teknolojiyi barındıran Yeni Trafic, pasif güvenlikte de güçlendirilmiş gövde, sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, güç limitörlü ve ön gergili ön emniyet kemerleri, kamçı etkisini engelleyen koltuk başlıkları, ara bölme, yük sabitleme halkaları ve lastik basınç izleme sistemi gibi donanımları sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’de Mart ayında satışa suulan Yeni Trafic Panelvan versiyonunu takiben, 5+1 Multix, 8+1 Passenger ve 9+1 Passenger versiyonları 2015 yılı ikinci çeyreğinde pazara sunuluyor olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow