hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçeliler'i çıldırtan an!

    Fenerbahçelileri çıldırtan an
    expand

    Spor Toto süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ilk yarısında Emenike'nin kaçırdığı net gol pozisyonunda Fenerbahçeli taraftarlar saç baş yoldu. Yoğun tepkiyle karşılaşan Emenike oyundan çıkmak istedi ancak İsmail Kartal Emenike'nin oyuna devam etmesini istedi. Uzun süre oyundan çıkmak isteyen Emenike'yi kendi arkadaşları sakinleştirmekte zorlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşmanın 20. dakikasında savunmanın arkasına atılan top, Beşiktaş savunmasından sekince meşin yuvarlak bombomş durumda Emenike'nin önünde kaldı. Emenik'nin, kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutu üstten auta gidince sarı lacivertli taraftarlar büyük üzüntü yaşadı.


    Karşılaşmanın 31. dakikasında taraftarların büyük tepkisiyle karşı karşıya kalan Emenike, çok sinirlendi ve İsmail Kartal'a dönerek beni çıkar işareti yaptı. Kartal Nijeryalı oyuncuyu sahadan almayınca, Emenike formasını çıkararak yedek kulübesine geldi. İsmail Kartal ve teknik ekip oyuncuyu zorla oyuna geri gönderdi.

    Fenerbahçelileri çıldırtan an

    Bu sırada Bruno Alves Beşiktaş yedek kulübesinden Edin Terzic ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine Emre Belözoğlu olaya müdahil oldu. Slaven Bilic de Emre'ye tepki gösterince ortalık karıştı. Sonrasında diğer futbolcu ve teknik adamların araya girmesi ile ortalık yatıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow