hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Ülker'in yeni menajeri Ömer Onan

    Fenerbahçe Ülkerin yeni menajeri Ömer Onan
    expand

    Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımında menajerlik görevine Ömer Onan getirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, yeni sezon öncesi, mücadele edeceği tüm kulvarlarda hedeflerine ulaşabilmek için kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe Ülker'de, takım menajerliği pozisyonunda değişikliğe gidildiği duyuruldu.

    Fenerbahçe Ülker'de 2006-2012 yılları arasında forma giydikten sonra 2012-2013 sezonunda dış ilişkiler sorumlusu, 2013-2014 sezonunda da takım menajeri olarak görev yapan Mirsad Türkcan'ın, kariyerine farklı bir yön verme kararı aldığı aktarılarak, " Fenerbahçe Ülker'de Mirsad Türkcan'dan boşalan takım menajerliği görevine, formamızı yıllarca özveriyle terletmiş ve Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olmuş Ömer Onan getirilmiştir" denildi.

    Sarı-lacivertli formayı dokuz sezon boyunca giyen Ömer Onan'ın, bu süre zarfında beş Türkiye Basketbol 1. Ligi, üç Türkiye Kupası ve iki de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşadığı, son dört sezonda da takım
    kaptanlığı görevini başarıyla üstlendiği vurgulanırken, "Takım menajerliğine getirilen Ömer Onan'a, Fenerbahçe Ülker ile sayısız başarılar kazanacağını umduğumuz yeni kariyerinde sonsuz başarılar dileriz" ifadeleri kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aziz Yıldırım'dan Ersun Yanal'la ilgili bomba açıklamalar

    Fotoğraflarla Robin Williams...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow