hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sırp taraftar cinayetinde 1 kişi tutuklandı

    Sırp taraftar cinayetinde 1 kişi tutuklandı
    expand

    Sırp taraftar Marko İvkovic cinayetiyle ilgili mahkemeye sevkedilen Kadri Aktaş "Kasten adam öldürmek" gerekçesiyle tutuklandı. 6 kişi hakkında ise mahkeme, "Adli kontrol" uygulanmadan serbest bırakılmasına karar verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sırp taraftar cinayetiyle ilgili adliyeye sevk edilen 7 kişiden 6'sı çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılırken, Kadri Aktaş, "Kasten adam öldürmek" suçlamasıyla tutuklandı. Serbest kalan 6 kişi adliyeden ayrıldı.

    Galatasaray Liv Hospital - Kızılyıldız basket maçı öncesi, Sırp taraftar Marko İvkoviç'in bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 6'sı çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

    Gözaltına alındıktan sonra Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen taraftarların çok sayıda yakını da adliye önüne geldi. Serbest kalan 6 taraftar adliyeden ayrılırken, yakınları tarafından adliye kapısında karşılandı.

    Spor Şube polisleri ile Çevik kuvvet ekipleri de adliye ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Taraftarlar ve yakınları daha sonra adliyeden ayrıldı.

     

     

     

    Sırp taraftarın katil zanlısı yakalandı

    Ergin Ataman ilk kez CNN Türk'e konuştu

    Sırp taraftar kalbinden bıçaklandı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow