hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emenike taraftarın protestosuna isyan etti

    Emenike taraftarın protestosuna isyan etti
    expand

    53. dakikada Emre ile pas tartışması yaşayan Emenike, kendisini protesto eden taraftarlara tepki gösterdi. İsmail Kartal da bunun üzerine Nijeryalı futbolcuyu çıkarıp Webo’yu aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının 53. dakikasında herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Önce Emre Belözoğlu ile Emmanuel Emenike, pas tartışması yaşadı.

    Yaklaşık 30 saniye süren tartışma tribündeki taraftarları da gerdi. Sarı lacivertli taraftarlar, o dakikaya dek vasat bir oyun sergileyen Emenike’ye ıslıklamaya başladı. Buna sinirlenen Nijeryalı futbolcu, “Bağırın bağırın, devam edin” dercesine iki elini havaya kaldırdı.

    Galibiyet penaltıyla geldi

    Bunun üzerine Emre Belözoğlu, Diego Ribas, Bekir İrtegün ve Caner Erkin taraftarlara, “Yapmayın” diye işaret yaptı. İlerleyen dakikalarda top Emenike’nin ayağına geldiğinde taraftarların bir bölümü alkışlarken, bazıları da protesto etti.

    Teknik direktör İsmail Kartal, demoralize olan Emenike’nin bu durumunun takıma zarar vermemesi için hemen Webo’yu oyuna alıp, Nijeryalı futbolcuyu kenara aldı. Emenike oyundan alındıktan sonra direkt soyunma odasına gitti.

    Tribünler boş kaldı
    Passolig ile anlaşma sağlanmasına rağmen valilikten izin alınamayınca biletli taraftarların giremediği karşılaşmada tribünler boş kaldı. Yaklaşık 10 bin civarında taraftar tribünde yerini alırken özellikle kombine satılmayan Türk Telekom tribünü boş kaldı.

    Kartal kadroyu bozmadı
    İsmail Kartal, Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan kadroda bir değişikliğe gitmedi. Kartal Diego’ya yine forvet arkasında görev verirken formsuz olduğu için eleştirilen Sow da ilk 11’de yerini aldı.
     
    Kadınlardan pankart
    Dünya Fenerbahçeli kadınlar günü olarak kutlanan 20 Eylül sonrası oynanan Fenerbahçe- Gaziantespor karşılaşmasında Fenerbahçeli kadınlar “Mücadelenin kadıncası, sarı lacivert sevdası yazan bir pankart astılar. Bu pankart maraton tribünde yer aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow