"5,5 milyon euro getiren Balanta'yı alır"

Galatasaray'ın renklerine bağlamak için uzun süredir çaba gösterdiği Kolombiyalı futbolcu Eder Balanta transferi adeta yılan hikayesine döndü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Arjantin'de bir spor sitesinde yayınlanan, Balanta'nın Sampdoria'yla anlaştığı yönündeki haberinin ardından Arjantin'in Ole gazetesi görüşmelerin sona erdiğini ve anlaşma sağlanamadığını yazdı. Ardından bu kez Roma'nın Balanta'yla ilgilendiği iddiaları ortaya atıldı.
Avrupa'da transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kala Balanta konusunu daha da uzatmak istemeyen River Plate'in başkanı Rodolfo D'Onofrio, "5.5 milyon Euro veren, Kolombiyalı alır" diyerek son noktayı koydu. Radio Red'e konuşan D'Onofrio, Kolombiyalı yıldız için belirledikleri ücretin 5.5 milyon Euro olduğunu, Galatasaray ve Roma'yla birlikte İspanyol Granada'nın da resmi teklifte bulunduğunu açıkladı.
Volkan'dan olay sözler: Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beşiktaş, taraftara açık antrenman yaptı
Serdal Adalı, Beşiktaş’ın transfer planını açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan açıklamalar: Mourinho'ya teklif geldi! Osimhen 40 yılda bir gelir
Okan Buruk, Süper Lig'in yerli teknik adam geleneğini sürdürmek istiyor!
Sergen Yalçın'dan flaş açıklamalar! Eski öğrencisi hakkında konuştu...