Ahmet Çakar problemi çözdü: Statta büyü var!

Ahmet Çakar bombayı patlattı: Bu statta kesin büyü var, buranın adı artık Şükrü Saracoğlu değil...
Yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe derbisinde kaçırdığı gol için ilginç bir yorum yaparken Şükrü Saracoğlu Stadı'nın perili olduğunu söyledi.
Fenerbahçe-Galatasaray maçının ilk yarısında en net gol pozisyonunu Burak Yılmaz yakaladı. Kaleci Volkan'la karşı karşıya kalan sarı kırmızılı futbolcunun yaptığı aşırtma vuruşta top üstten auta gitti. Galatasaraylılar'ın çok üzüldüğü bu pozisyonla ilgili olarak Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar çok ilginç bir yorum yaptı.
Çakar Beyaz Futbol programında yaptığı konuşmada, "Bu pozisyonu birçok açıdan tekrar tekrar izledim. Bundan sonra o stadın adı Şükrü Saracoğlu falan değil Perili Stadyum'dur. Top resmen havada sekiyor. Hiç böyle şeylere inanmam. Büyü yapmadım, falcıya gitmem, falcı sevmem. İnanmam.. Ama bu topun bu şekilde havada sekmesine asla anlam veremiyorum. Bu kaçırılan golde büyü var" dedi.
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi capsleri
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Real Madrid’de bir dönem sona eriyor! Luka Modric açıkladı
Fenerbahçe’ye transfer mi oldu? Şanlıurfaspor’dan Uchenna Ogundu açıklaması
Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yakmıştı! Galatasaray yıldız futbolcunun peşine düştü...
Victor Osimhen'den Galatasaray taraftarlarını sevindiren haber!
Beşiktaş, yeni sezona flaş transferlerle başlangıç yapacak! 4 yıldız birden listede...