hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aslan son dakikada güldü!

    Aslan son dakikada güldü
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Galatasaray, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasındazorlu bir mücadelenin ardından Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.Son dönemdeki başarısız futboluyla eleştirilerin hedefi olan sarı-kırmızılı ekip, rakibi karşısında adeta ecel terleri dökerken, 90+1. dakikada Umut Bulut'un golüyle hayat buldu.

    Karşılaşmanın 41. dakikasında, savunmadaki bir kademe hatasında Kasımpaşa'nın Adem Büyük'le bulduğu gole engel olamayan "Cim Bom", ikinci yarıda 53. dakikada Burak Yılmaz, 90+1. dakikada ise Umut Bulut'la fileleri havalandırarak 3 puanın sahibi oldu.

    Galibiyet hayata döndürdü

    Son iki resmi maçında farklı skorlarla mağlup olan Galatasaray, Kasımpaşa galibiyetiyle hayata döndü.UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a, ardından Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 4-0'lık skorlarla yenilen sarı-kırmızılı ekip, taraftartepkileriyle de karşı karşıya kaldığı müsabakada hem 3 puan hem de büyük moralelde etti.- Son 5 sezonun en iyisi Sarı-kırmızılı ekip, son maçlarda aldığı sonuçlarla eleştirilerin hedefi olmasına karşın Kasımpaşa galibiyetiyle ligde son 5 sezonun en iyiperformansını yakaladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kasımpaşa galibiyetiyle ligde 16 puana ulaşan Galatasaray'ın performansı, ilk 8 haftada 19 puan kazanılan 2009-2010 sezonunun gerisinde kalırken, son 4 sezonun üzerinde bir puan performansı olarak dikkati çekti.

    Galatasaray'ın bu sezon dahil son 6 sezondaki 8. hafta performansları şöyle:8. hafta performansları- Tribüne gitmedilerGalatasaray takımı, Kasımpaşa galibiyeti sonrası tribünlerin davetinigeri çevirdi. Karşılaşma içinde zaman zaman tribünlerin tepkileriyle karşılaşan oyuncular, maç sonunda yapılan davete karşılık vermeyerek soyunma odasının yolunu tuttu.Tribünlerin isteği karşılık bulmazken, "Sabri reis takımı buraya getir" tezahüratları sonrası Sabri Sarıoğlu'nun çabaları da durumu değiştirmedi. Bir süre bekleyen taraftarlar, ıslıklarla tepki göstererek stattan ayrıldı.

    Selçuk İnan taraftarları kızdırdı

    Karşılaşmanın 31. dakikasında Semih Kaya'nın savunmada bir topu uzaklaştırmakta güçlük çekmesinin ardından Selçuk İnan, takım arkadaşına kızarken, bu durum taraftarın tepkisini çekti. Pozisyonun bitmesinin ardından Selçuk, Semih'ten topu uzak bir noktayavurmasını isterken, takım kaptanının çok sert olmayan bu uyarısının ardındantribünlerden ıslıklar yükseldi.Selçuk, ilk yarının son anlarında yaptığı bir geri pasın ardından dayine tribünlerin tepkisiyle karşılaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olcan Adın cezalı duruma düştü

    Kasımpaşa karşısında sarı kart gören sarı-kırmızılı oyuncu Olcan Adın,cezalı duruma düştü. Müsabakanın 27. dakikasında hakem Hüseyin Göçek'ten sarı kart gören Olcan, bu sezon ligde dördüncü kez sarı kart gördü ve ligdeki Kardemir Karabükspor maçı öncesi cezalı oldu.

    Orhan Şam, sarı kart cezalısı

    Kasımpaşalı oyuncu Orhan Şam, Galatasaray maçının 47. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Bu sezon ligde dördüncü kez sarı kart gören Orhan Şam, takımının 9.haftada Gençlerbirliği ile yapacağı maçta forma giyemeyecek.

    Galatasaray-Kasımpaşa maçı capsleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow