hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atınç Nukan UEFA B listesinde

    Atınç Nukan UEFA B listesinde
    expand

    BJK TV canlı yayınına telefonla bağlanan Usta, UEFA A listesinde 22 futbolcuya yer verdiklerini ve 3 Şubat Salı günü listeyi UEFA’ya bildirdiklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA B listesine kulüplerin altyapılarında yetiştirdikleri oyuncuları sınırsız bir şekilde ekleyebildiklerini belirten Futbol İdari Direktörü Semih Usta, “18 Şubat tarihine kadar UEFA B listesini UEFA’ya bildirme özgürlüğü var. Şu anda amatör olup da profesyonelliğe geçirdiğiniz oyuncuları o tarihe kadar listeye ekleyebiliyorsunuz. Biz, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile görüştükten sonra UEFA B listesini son haline getirdik. Atınç Nukan UEFA B listesinde yer alabilecek bir oyuncu. Atınç Nukan, Enes Fidayeo, Eslem Öztürk ve Raşit Şahingöz’ü UEFA B listesine yazdık ve UEFA’ya bildirdik. Dolayısıyla bu oyuncuların hepsi UEFA’ya tescil edilmiş durumdadır. Kamuoyunda yalnız A listesine bakılarak yapılan eleştiriler teknik bilgi eksikliğidir” ifadelerini kullandı.

    Öteki dünyalardan gemiler, uçaklar!

    Beşiktaş : "Çok yoğunuz bir süre röportaj veremeyeceğiz"

    Beşiktaş kulübü 3 kulvarda yoğun bir maç takvimi olduğundan Futbol A Takımıile ilgili, görsel ve yazılı basın kuruluşlarından gelen röportaj taleplerini bir süre değerlendirmeye alamayacağını bildirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow