hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım: "Gideceksiniz, efendi gibi oturacaksınız"

    Aziz Yıldırım: Gideceksiniz, efendi gibi oturacaksınız
    expand

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün başlattığı "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında Kapalıçarşı'da kulübe üye olan esnafları ziyaret etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kapalıçarşı'da üye olan esnafların tek tek dükkanlarına giden başkan Yıldırım, üyelik formlarını imzaladı ve forma hediye etti. Esnaf ve çarşıda bulunanlar Aziz Yıldırım'a büyük ilgi gösterirken, tezahürat yapıp, başkanla fotoğraf çektirdi. Çarşıda ilgi nedeniyle dar sokaklarda güçlükle dolaşan Yıldırım, esnafla sohbette bulundu.

    Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Sapan'ın Kapalıçarşı'daki mağazasının açılışını da yaptı. Yıldırım'a ziyarette asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu ve Hakan Dinçay ile yönetici Selim Sapan da eşlik etti. 

    Milli Takım 48 numara

    Bu arada, ziyaret sırasında Genç Fenerbahçeliler grubundan olduğunu vurgulayan bir taraftarın bilet almadıklarını belirtmesi üzerine "Genç Fenerbahçe yok, Fenerbahçe var" diyerek tepki gösteren Aziz Yıldırım, diğer tribünlere gidebileceklerini söyledi. Taraftarın "O zaman kavga çıkar" demesi üzerine Yıldırım, "Kavga çıkmayacak, gideceksiniz efendi gibi oturacaksınız orada" diye karşılık verdi.

    Asya Kupası başlıyor

    Uçakta pencere kenarında hapis kalanların dramı!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow