hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım için hapis cezası istendi

    Aziz Yıldırım için hapis cezası istendi
    expand

    Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında sarf ettiği sözler nedeniyle Aziz Yıldırım hakkında "Hakaret" suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarf ettiği sözlerden ötürü Genç Fenerbahçeliler (GFB) kurucusu Sefa Kalya'nın suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.

    "OLAY GÜNÜ TRİBÜNDE YOKTU"

    Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Sefa Kalya'nın suç duyusuna yer verilerek söz konusu suç duyurusunda Yıldırım'ın birden fazla kanal tarafından canlı olarak yayınlanan konuşmasını kesip GFB'nin olduğu tribüne dönerek, "Terbiyesizlik etmeyin, sizi bir daha stada sokmam, terbiyesizler, paralı köpekler, bu kadar da ağır hakaret ediyorum" dediği anlatıldı.

    Yıldırım'ın savcılığa suçlamaya ilişkin sunduğu dilekçesinde olay günü Sefa Kalya'nın tribünde olmadığını, onun bulunmadığı bir yerde kendisine yönelik hakarette bulunulmuş olamayacağını ifade ettiği belirtildi.

    Reuters yılın spor fotoğraflarını seçti

    "ONUR, ŞEREF VE SAYGINLIĞI RENCİDE EDİCİ"

    İddianamede, Yıldırım'ın sarf etmiş olduğu sözlerin Müşteki Kalya'nın onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte olduğu kaydedildi. Yıldırım hakkında "Hakaret" suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 11 Mayıs 2014 günü düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında kürsüde konuşan Aziz Yıldırım, konuşması sırasında yapılan tezahüratlara büyük tepki göstermiş, suça konu sözleri sarf etmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'ye kupa şoku

    Geleceğin uçakları

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow