hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırım köpürdü: "Paralı köpekler"

    Aziz Yıldırım köpürdü: Paralı köpekler
    expand

    Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarına Başkan Aziz Yıldırım'ın taraftarlara tepkisi damgasını vurdu. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir grup taraftarın Alex de Souza lehine tezahürat yapması üzerine Başkan Yıldırım, taraftara yönelik çok sert sözlerle tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kupa kutlamasından kareler...

    En iyi spor caps'leri...

    Kutlamada kangal sürprizi (Foto Galeri)

    Aziz Yıldırım, yaptığı konuşma sırasında az sayıda taraftarın gösterdiği tepkiye yönelik, tribünlere dönerek, "Bu mutlu günde terbiyesizlik yapmayın. Sizleri bir daha bu stada sokmam. Paralı köpekler yeter atrık. Alex de Souza'yı ben aldım. Sizler yuhalarken, faydası olacağını düşünerek takımda ben tuttum. Daha sonra Fenerbahçe'ye faydasını olmayacağını düşünerek gönderdim. Terbiyesizlik etmeyin. Bu akşam Fenerbahçe, 3 Temmuz'da yaşadıklarının hesaplaşmasını yapıyor. Sizler şike şike diye bağırıyordunuz. Bir daha tribünlere giremeyeceksiniz, ahlaksızlar." ifadelerini kullandı. İşte o anlar (video)

    Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'yi sizlere, sizleri de Allah'a emanet ediyorum. Birkez daha zafer inanladırıdır" diyerek sözlerini tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow