hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş transfer bombasını patlattı: Gökhan İnler

    Beşiktaş transfer bombasını patlattı: Gökhan İnler
    expand

    Siyah beyazlıların Napoli forması giyen Gökhan İnler'le anlaşmaya vardığı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Millet gazetesinde yer alan habere göre, Napoli ile 2016’ya kadar sözleşmesi olan ve yıllık brüt 3 milyon euro kazanan orta saha oyuncusu ile el sıkışıldı… Gökhan’a senelik net 2.2 milyon euro ödenecek. İtalya’nın Napoli takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için ön görüşmeler yapıldı, kulüple ve futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldı… 2016’da mukavelesi sona erecek olan İnler için devre arası kulübü Napoli ile masaya oturulacak ve bonservis bedeli netlik kazanacak.

    Beşiktaş-Tottenham maçı saat kaçta hangi kanalda?

     

    400 BİN EURO FARK

    İsviçre Milli Takımı forması da giyen Gökhan, İtalya’da yıllık brüt olarak 3 milyon Euro kazanıyor. Yüzde 40’lık bir vergi kesintisi var. Bu durumda Gökhan’ın eline geçen net ücret 1.8 milyon Euro. Beşiktaş ise oyuncuya senelik 2.2 milyon Euro net öneriyor.

    Maç başı ücretler hariç. Bu yüzden Gökhan İnler de bir an önce Beşiktaş formasını giymek için can atıyor. 30 yaşındaki Gökhan İnler, Basel, Aarau, Schaffhausen, Zürih, Udinese ve Napoli formaları altında toplam 356 maça çıktı ve 25 gol kaydetti. İsviçre Milli Takımı’nda ise 49 maçta 3 golü var.

    İşte Beşiktaş ve Trabzonspor'un muhtemel rakipleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow