hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta şok üstüne şok!

    Beşiktaşta şok üstüne şok
    expand

    Beşiktaş, Trabzonspor maçında talihsizlik üstüne talihsizlik yaşadı. Oğuzhan hastalığı nedeniyle kadrodan çıkartılırken, Demba Ba ve Mustafa Pektemek sakatlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı öncesinde siyah-beyazlı takımın genç yıldızlarından Oğuzhan Özyakup kadrodan çıkarıldı. Demba Ba ise ikinci yarıda oynayamadı. Oyuncunun ayak bileğinden sakatlandığı öğrenildi. Demba Ba'nın yerine oyuna giren Mustafa Pektemek'in de burnu kırıldı ve futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

    Mustafa Pektemek ile bordo-mavili isim Essaid Belkalem hava topu sırasında çok ciddi bir şekilde kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma sonrasında hem Belkalem hem de Mustafa Pektemek kanlar içerisinde yerde kaldı.

    Belkalem'in başındaki kanamaya hemen müdahale edilirken, Mustafa Pektemek'in durumu ise herkesi korkuttu. Belkalem'e göre daha ciddi kanaması olan Mustafa Pektemek'e de hemen kulüp doktorları müdahala etti.

    Acı içerisinde yerde kalan Mustafa Pektemek'in görüntüsü herkesi derinden izdi. hakemlerden izin alan teknik direktör Slaven Bilic de sahaya girerek, futbolcusunun yanında oldu ve durumunu öğrendi.

    Mustafa Pektemek'in sakatlığı nedeniyle hemen sahaya ambuılans girdi. İlk müdahalenin ardından siyah-beyazlı futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapılan ilk kontrollerin ardından Mustafa Pektemek'in burnunda kırık olduğu öğrenildi.

    Fenerbahçe'den beklenen Alex mesajı geldi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow