hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'tan Soma için yeni hamle

    Beşiktaştan Soma için yeni hamle
    expand

    Beşiktaş Kulübü, Gençlerbirliği maçının hasılatını Soma'daki faciada hayatını kaybedenlerin yakınlarına destek vermek amacıyla bağışlamayı kararlaştırırken, maç saatine kadar alınacak BJK logolu Passolig kartlardan yıllık e-bilet kullanım bedeli de alınmayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Passolig'den yapılan açıklamada, 17 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saatine kadar yapılacak BJK logolu Passolig Kart başvurularından, yıllık e-bilet kullanım ücreti alınmayacağı bildirildi.

    Açıklamada, "Beşiktaş yönetim kurulunun, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Gençlerbirliği maçının tüm hasılatını Soma'daki ihtiyaç sahiplerine bağışlama kararına destek olmak üzere, maç saatine kadar alınacak BJK logolu Passolig kartlardan yıllık e-bilet kullanım bedeli alınmayacaktır. Bu kararımız doğrultusunda taraftarlar, maç saatine kadar www.passolig.com.tr web sitesi ve BJK Plaza gişelerinden BJK logolu Passolig kartlarını yıllık e-bilet kullanım bedeli ödemeden alabilir. Biletlerini Passolig kartlarına yükleyerek de Soma'ya destek olabilirler" ifadelerine yer verildi.

    Galatasaray ile Atletico Madrid Soma için oynayacak

    Michel Platini'den Soma mesajı

    Cristiano Ronaldo Soma için dua ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Messi'den Soma için taziye mesajı

    Türkiye Pist Şampiyonası gelirleri de Soma'ya

    İzmir'de yapılacak Türkiye Pist Şampiyonası'nın gelirleri, pistin işletmecisi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) tescilli kulübü İzmir Ülkü Motor Sporları tarafından Soma'daki maden işçilerinin ailelerine bağışlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow