hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilic açıkladı: "Demba Ba ve Gökhan Töre..."

    Bilic açıkladı: Demba Ba ve Gökhan Töre...
    expand

    Beşiktaş-Liverpool maçı öncesi Slaven Bilic ve Pedro Franco Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Bilic, Demba Ba ve Gökhan Töre'nin sakatlıkları ve Eskişehir maçında sahaya çıkardığı ilk 11 hakkında açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toplantıda ilk olarak Pedro Franco konuştu.

    Franco, "Yarın çok büyük bir maça çıkıyoruz. Karşımızda çok büyük, çok ciddi bir rakip var. Bu maç gerçekten çok özel bir maç. Taraftarımız, kulüp için maçın çok önemi var. İyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum. Umarım turu geçen taraf biz olacağız. Beşiktaş kadrosu sadece 11'den oluşan bir kadro değil. Çok geniş bir kadromuz var. Hepsi yarışmacı ortama hazır, kapasitesi yüksek oyuncular. Sahada olan herkes inanıyorum ki elinden geleni yapacak" dedi.

    Daha sonra söz alan Slaven Bilic, "Avrupa Ligi'nin çok büyük önemi var. Sadece kendimi düşündüğüm iddialarını duydum. Takip ediyorum. Katılmam mümkün değil. Bazıları fikirlerini desteklemek için olguları ortaya koyuyorlar. Benim açıklamam gerekenlere gelince, biz gerçekten yorucu maçlar geçirdik. Bursa maçı, Liverpool seyahati bizi gerçekten yordu. Antrenörlerimizle konuştuğumuzda kazanacak en iyi takımı çıkardık Eskieşhir'de" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş - Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Tolga'nın sakatlığı olduğunu dile getiren Bilic, "Demba Ba riskliydi, Atiba'nın sorunu vardı, Gökhan Töre bellrsizdi. Tüm bunlara baktığınızda biz Eskişehir'de en iyi takımı çıkardık" diye konuştu.

    Slaven Bilic, sabırlı olmaları gerektiğini söyleyerek "Bir taraftan gole ihtiyacımız var ancak gol de yememeliyiz. Anfield'da topun arkasına geçme şeklimiz, geriye yaslanmak zorunda olduğumuz zamanlarda önde yaptığımız baskı gerçekten çok iyiydi. Pozisyonlar da bulduk. Ama o şansları kullanmak için zekice davranmalıydık" dedi.

    Bilic, "Yarın da top bizdeyken fırsatları iyi değerlendirmemiz lazım. Çünkü kesinlike gole ihtiyacımız var. Oyunun tüm hatlarında sağlam bir şekilde oynamalıyız. Liverpool avantaj elde etti ancak bizim de çok büyük şansımız var" diye konuştu.

    Yunanistan Süper Ligi askıya alındı

    Demba Ba ve Gökhan Töre'nin durumları

    Demba Ba ve Gökhan Töre'nin durumlarıyla ilgili de açıklama yapan Slaven Bilic, "Hem oyuncularla hem doktorlarla konuşuyoruz. Demba Ba da Gökhan da cesur oyuncular. Şunu unutmayalım, Demba Ba henüz üç gün önce ısınmaya çıkınca kendini kötü hissetti ama bu sürede iyi çalıştı. Gökhan da iyi çalıştı. Durumu daha öncekinden iyi... Bu önemli bir maç ancak son maç değil. Ona göre düşünüyoruz. Doktorumuzla konuşuyoruz. O izin verirse oynatacağım. İkisi de anahtar oyuncular... Ne olacağını yarın göreceğiz" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Çarşı'nın Liverpool'u imha planı!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow