hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilic Atiba'ya çok kızdı

    Bilic Atibaya çok kızdı
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 2-1 kazandıkları Torku Konyaspor maçının bekledikleri gibi zorlu geçtiğini kaydederek, "Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Torku Konyaspor'un ilk yarı daha iyi oynadığını söyledi.

    Rakipleriyle mücadele etmekte zorlandıklarını anlatan Bilic, ikinci toplarda yeşil-beyazlı oyuncuların daha çabuk davrandığını ifade etti.

    Bilic, Gökhan Töre'nin attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladıklarını hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "İkinci yarı çok daha iyiydik, çok iyi bir gol attık. 2-0'dan sonra iş çok iyi hale gelmese de 3. golü bulabileceğimiz pozisyonlar vardı. Rakibin tehlikeli pozisyon sayıyı giderek azaldı. Öngörülebilir hücum setleri oynamaya başladılar. Bir penaltı pozisyonu oldu şaka gibi, ardından da kırmızı kart. 2-1'den sonra iş çok daha tehlikeli hale geldi. Çünkü bir kişi eksik oynamak zorunda kaldık. Baskı altında kalmamıza rağmen bu bölümde takım halinde iyi savunma yaptık. Bu akşam oldukça zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Çok önemli ve değerli bir galibiyet aldık."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rezil eden dalgınlıklar

    -"Takımı yüz üstü bıraktı"-

    Karşılaşmada kırmızı kart gören Atiba Hutchinson ile konuşup konuşmadığı sorulan Bilic, "Çok kısa bir konuşmamız oldu. Atiba ile uzun bir konuşma yapacağız. Kesinlikle kabul edilemez bir durum, yapmamalıydı. Bunu Galatasaray maçını baz alarak söylemiyorum. Bu akşam takımı yüz üstü bıraktı ve ceza alacak. Tamamen gereksiz bir hareket" açıklamasını yaptı.

    Nimet Abla'nın sırrı buymuş!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow