hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilic: Bana lütfen hakemlerle ilgili sorular sormayın

    Bilic: Bana lütfen hakemlerle ilgili sorular sormayın
    expand

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Sırbistan ekibi Partizan'la Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta oyunculardan Jose Sosa ve teknik direktör Slaven Bilic, basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Jose Sosa ve Slaven Bilic'in açıklamaları...

    Jose Sosa: "Bir sonraki tura kalmak bizim için çok önemli... Yarın çok önemli bir maça çıkacağız, UEFA Avrupa ligi karşılaşmalarının atmosferi her zaman başka olur. Avrupa'da yolumuza devam edebilmek için oldukça önemli bir karşılaşma oynayacağız. Ciddi bir sakatlıktan çıktım, 2 hafta boyunca hiçbir hazırlık yapamadım. Ancak hafta içinde çok iyi çalıştım ve kendimi yarınki maça hazır hissediyorum."

    Slaven Bilic: "İyi akşamlar. Yarınki maç bizim için çok çok önemli...Grupta çok tehlikeli bir bölgedeyiz... 2 hafta önce yarınki rakibimiz olan Partizan'ı 4-0 yendik. Ama biz böyle düşünürsek hüsran yaşarız. Çok ciddi bir karşılaşma. Belgrad'daki gibi oynamaya çalışacağız ve hedeflediğimiz noktaya yaklaşacağız...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa'daki takımlar gibi, her takım gibi bizim de iniş çıkışlarımız olacaktır. yarınki maç bizim için yeniden çıkış yakalama açısından çok büyük bir şans. Sakatlıktan dönen oyuncularımız var. Jose Sosa, Mustafa ve Serdar gibi oyuncular dönüyor ama tam anlamıyla hazır değiller. Yine de biz bunun altından kalkabiliriz.

    "Cim Bom yine 4 yedi Ali Rıza"

    Stat meselesinin üstesinden gelmeliyiz. Her oyuncuyu bu stat etkileyebilir. Bir oyuncu doğru bir iş yaptığında hep övgü alı ancak bir defans oyuncusu, hatta daha fazlasıyla kaleciler hata yaptığında konuşulur. Necip de bunu yaşadı. Ama o çok iyi bir oyuncu. Bütün bunların üstesinden gelecektir.

    Bana lütfen hakemlerle ilgili sorular sormayın. Biz oyunumuza bakıyoruz. Süper Lig maçlarında da takım halinde oynayabiliyoruz. Fenerbahçe maçında, ligin son şampiyonuna karşı 2. yediğimiz gole kadar maçın ne olacağı belli değildi ve biz eksik olmamaıza rağmen iyi oynamıştık. İstediklerimizi başarmanın tek yolu, Avrupa Ligi ya da Süper Lig'de sonuna kadar konsantre olup oyunumuza bakmak...

    Süper Lİg önceliğimiz. Ancak şu da unutulmamalı ki, biz bu kupalarda oynayabilmek için Süper Lig'de mücadele ediyoruz. Tabiiki Avrupa Ligi bir Şampiyonlar Ligi değil. Ancak burası da çok prestijli bir lig ve biz burada ilerlemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yine de önceliğimiz Süper Lig...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    V for Vendetta'nın hikayesi

    Sahaya çıkacak ilk 11'i yarın göreceğiz. Serdar'ın haricindeki tüm futbolcular takımla çalışabiliyor. Bu bizim için çok iyi. Gökhan Töre genç bir oyuncu. Herkes bu tür oyunculara sahip olmak ister. Bayern-Dortmund maçına bakın. Maç Ribery oyuna girene kadar 1-0'dı. Ancak o oyuna girdi ve her şey değişti, ki Bayern'den bahsediyoruz. Ne kadar fazla kaliteli oyuncu olduğunu biliyoruz. Gökhan'ın derbideki yokluğu bizim için büyük darbeydi. O da yaptıklarının cezasını tabii ki görecek. Ne olursa olsun takımını yüzüstü bıraktı.

    Partizan deplasmanı zordur. Biz maç öncesi bu kadar kolay olacağını düşünmemiştik. Maç belki 4-0 bitti ama 1-0 biz öndeyken de çok önemli pozisyonları vardı ama biz o maçı hakettik. Orada galibiyetin bu kadar kolay olmasını sağlayan bizim oyunumuzdu ancak yarın bizi zor bir maç bekliyor."

    Borussia Dortmund - Galatasaray:4-1 (Maç Özeti)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow