hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bilic: "Sesimi duyuramadım"

    Bilic: Sesimi duyuramadım
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi'nden elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilic, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında ikinci golü yedikten sonra şok yaşadıklarını ve bloke olduklarını dile getirdi.

    Club Brugge'un bulduğu ilk gole kadar oyunun üstünlüğünün tamamıyla kendilerinde olduğunu savunan Hırvat çalıştırıcı, "Oyunculara devre arasında defalarca oyun düzenini bozmamalarını söylememe rağmen ne yazık ki oyun düzenini bozduk. Skor 1-0'ken rakibin orta sahada üstünlüğü yoktu. Sürekli olarak De Sutter'e uzun toplar attılar. Frikik ve kornerlerle pozisyonlar aradılar. Maçın başında bizim yaptığımız bireysel hatayla De Sutter'in yakaladığı bir pozisyonu vardı" diye konuştu.

    Galatasaray'da forma skandalı!

    Rakipleri karşısında 1-0 üstünlüğü yakaladıktan sonra da tehlikeli alanlara girenin ve oyunun yönünü değiştirenin kendileri olduğunu iddia eden Slaven Bilic, şunları söyledi:

    "Acele etmemiz nedeniyle gereksiz bazı topları oynamış olabiliriz. İlk yarı performansımız gayet iyiydi. İkinci yarıya da baskılı başladık. Harika bir gol attık. İkinci gol için fırsatlar da yakaladık. Oyunculara sesimi duyuramadım. İlk gol şok etkisi yarattı, ama yaratmaması gerekiyordu. Daha zamanımız vardı. Bu seviye için ucuz gol yedik. Golden sonra topu aldığımızda çok gereksiz şekilde acele etmeye başladık. Bu şekilde ne yazık ki tesadüflere kalıyor. Karşınızda derli toplu oynayan Club Brugge takımı olunca, hücum etmek imkansız hale geliyor. İkinci golü yedikten sonra sonra tamamen oyundan düştük."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Slaven Bilic, alınan sonuçtan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını vurgulayarak, "Gerçekten çok üzgünüz ama pazar günü hazırlanmamız gereken çok önemli bir maçımız var. Bir an evvel o maça hazırlanmaya başlayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

    Galatasaray maçı öncesi büyük olay!

    Preud'homme

    Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı eleyip çeyrek finale çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

    Preud'homme, Beşiktaş'ı eledikleri UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçı sonrası katıldığı basın toplantısında Club Brugge'un 20 yıl sonra Avrupa kupalarında son 8 takım arasına kaldığını belirterek, "Deplasmanda oynadığımız avrupa kupası maçlarında sadece 1 beraberlik aldık, diğerlerini kazandık. Çeyrek finale çıktığımız için mutluyuz. Oyuncularım harika bir maç çıkardı. Beşiktaş değerli bir rakipti, bu noktaya geldiğimiz için mutluyum" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş'ın maça baskılı başlayacağını beklediklerini kaydeden Belçikalı teknik adam, "Beşiktaş'ın gollerinin yüzde 75'ini ikinci yarılarda attığını biliyorduk. İkinci yarıda golleri bulamasınlar diye ilk yarıda onları yormaya çalıştık. Kazandık, mutluyuz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow