hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu da mı "Tanrı'nın eli?"

    Bu da mı Tanrının eli
    expand

    İspanya La Liga 18. hafta mücadelesinde Barcelona kendi sahası Nou Camp'ta Atletico Madrid'i ağırladı. Barça maçı 3-1 kazanırken, karşılaşmaya Katalan ekibinin Suarez'le bulduğu ikinci golde Messi'nin topu eliyle alması damga vurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanya La Liga'da 18. hafta mücadelesinde Barcelona Nou Camp'ta Atletico Madrid'i 3-1'le geçerken maça Luis Suarez'in attığı gol öncesinde Lionel Messi'nin topu elle alması damga vurdu.

    Maçın 35. dakikasında Lionel Messi sağ kanattan gelişen atakta topu elle kontrol etti ve rakibini ekarte ederek, sağ çaprazdan pasını Suarez'e aktardı ve Uruguaylı golcü de rahat pozisyonda topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

    Poziyondan sonra Atletico'lu oyuncular hakem Alberto Mallenco'ya itiraz ederken sonuç alamadılar. İkinci yarıda Diego Simeone'nin öğrencileri Mandzukic'in penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirse de barça baskın oyunuyla, Messi'nin ayağından üçüncü golü buldu ve maçı kazandı.

    Bilic: "Şampiyon olsam bile beni kovarlar"

    Teknik direktörler hakemden bahsetmedi!

    Maç sonu Luis Enrique ve Diego Simeone 90 dakikayı değerlendirirken, hakemle ilgili konuşmadılar. Mağlup taraf olan Simeone "Hücumda çok iyi oynadılar. topu kaybedince hemen kazanmayı başardılar. Bize kontratak şansı bile vermediler. Bizden çok daha etkiliydiler. Neymar ve Messi'nin sorun çözme kabiliyetleri inanılmazdı. " dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ergin Ataman istenmediği yere gidiyor

    Pantolonsuz metroya bindiler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow