hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burak Yılmaz'la ilgili haber Instagram'dan geldi

    Burak Yılmazla ilgili haber Instagramdan geldi
    expand

    Dün akşam Çaykur Rizespor maçında oyuna girdikten iki dakika sonra sakatlanarak oyun dışına gelen Burak Yılmaz'dan iyi haber geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    River Plate maçında geçirdiği sakatlığın ardından iyileştiğini belirterek Çaykur Rizespor karşılaşmasının kadrosuna giren Burak Yılmaz, 78. dakikada girdiği oyunda sadece 3 dakika kalabildi. Yeniden sakatlanan ve acıdan gözyaşlarına hakim olamayan Burak Yılmaz önce çok korkutsa da, gecenin sonunda müjdeli haber geldi.

    Alanya kampında Arjantin'in River Plate takımıyla oynanan Uluslarası Royal Kupası maçında sakatlanan Burak Yılmaz'ın ilk etapta 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak daha sonra hızlandırılmış tedavi programı uygulanan Burak, birkaç gün içinde antrenmanlara başladı ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüşerek, Çaykur Rizespor maçında oynayabileceğini bildirdi. Hamzaoğlu da kendisini 18 kişilik kadroya aldı ve yedek soyundurdu.

    Galatasaray'da stoper transferi için 3 aday

    78. dakikada Umut Bulut'un yerine oyuna giren Burak, taraftarların coşku dolu alkışları arasında girdiği oyunda sadece 3 dakika kalabildi. Depar attığı bir pozisyonun ardından topu ayağından çıkaran tecrübeli futbolcu, daha sonra acı içinde yere yığıldı. Gözyaşlarına hakim olamayan Burak, yerini Hamit Altıntop'a bırakmak zorunda kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Sneijder'ı 50 milyon euro verseler satmam"

    MÜJDEYİ ALBAYRAK VERDİ

    Müjdeyi Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak verdi. 90 dakika sonunda MR'ı çekilmesi adına Liv Hospital'e kulüp doktorları ve Abdurrahim Albayrak ile hiden Burak'ın MR'ı temiz çıktı.

    Albayrak Instagram hesabına " Allahıma şükürler olsun her şey yolunda " yazdı.

    Euro 11 yılın en düşüğünde

    Web sitesinden de açıklandı

    Burak Yılmaz'ın sağlık durumu hakkındaki web sitesinde de bir açıklama yapıldı:

    "Oyuncumuz Burak Yılmaz'ın Çaykur Rizespor maçı sonrası sponsor hastanemiz Liv Hospital'da yapılan radyolojik tetkikleri ve ortopedik konsültasyonu sonucunda herhangi yeni bir sorunla karşılaşılmamıştır."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow